Ruoka & juoma

Mondo Food & Beverage

Mondo Food & Beverage

Olemme luoneet huippukokki Christoffer Magnusson Domeijin avustuksella Mondo Food & Beveragen - uniikin ateriakonseptin Apollo Mondo Family Resorteja varten. Konseptin ideana on tarjota hyvin valmistettuja ja terveellisiä annoksia koko perheelle. Vaihtoehtoja löytyy myös allergikoille ja erityisruokavaliota noudattaville. Lapsille on katettu oma seisova pöytä, ja ravintolassa voi maistella myös aitoa kanarialaista ruokaa. Lopesan Baobab Resortissa eri alueet on merkitty kyltein; Mondo Local, Mondo Kids ja Mondo Healthy. 

Puolihoitoon sisältyy:

  • Aamiaispöytä ravintola Baobabissa, klo 7.00–11.00 tai ravintola Marulassa klo 8.30–10.30. Tarjolla on esimerkiksi mehuja, kahvia, hedelmiä, englantilaista aamupalaa, leipää ja monenlaisia leivänpäällisiä, leivonnaisia, jogurtteja, muroja, pähkinöitä yms.
  • Illallispöytä ravintola Baobabissa, klo 18.00-19.00 sekä 20.00-21.30 (kaksi kattausta) tai ravintola Marulassa, klo 18.00-22.00. Juomat eivät sisälly hintaan. Illallispöydän teema vaihtuu päivittäin, teema voi olla esim. italialainen, afrikkalainen, meksikolainen, itämainen tai espanjalainen.

Lisämaksulliseen täysihoitoon sisältyy lisäksi lounas (ei sisällä juomia) ravintola Marulassa, klo 13.00–15.00. Seisovassa pöydässä on yleensä tarjolla kaksi erilaista liha- tai kalavaihtoehtoa sekä vihanneksia ja muita lisukkeita.

Mondo Coffee

Tervetuloa Mondo Café -kahvilaan!

Apollon kahvila- ja mehubaari Mondo Café on kuin pieni paratiisi – paikka, jossa koko perhe viihtyy. Kahvilan henkiökunta valmistaa täydelliset lattet ja muut erikoiskahvit, joten kahvihetki on taatusti nautinto. Täältä voit ostaa myös maukasta kahvia, cappuccinoa, espressoa, erilaisia tuorepuristettuja mehuja, jogurtteja, paikallisia leivoksia ja jäätelöä. Kuten lastenkerhommekin tilat, myös Mondo Café -kahvilat ovat suunnittelija Jon Eliasonsin käsialaa.