Meloneras kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 22 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Lentoasemalta kuljetus ensimmäiseen hotelliin Melonerasissa kestää noin 30 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Tärkeää! Gran Canarialla golfbagien ja polkupyörien kuljetus tulee varata ennakkoon sekä lennolle että lentokenttäkuljetuksiin, jolloin niille voidaan taata paikka lentokenttäkuljetuksessa. Lentokenttäkuljetuksien hinta: Golfbägi 35 €, polkupyörä 35 €.

Rannat:

Ranta Melonerasissa on soraranta, mutta pitkä rantapromenadi ulottuu Melonerasista asti Maspalomasiin, jossa on hieno hiekkaranta. Maspalomasin leveällä rannalla on vesiurheilumahdollisuuksia sekä aurinkotuoleja.

Iltaelämä:

Playa del Inglés ja Las Palmas ovat Gran Canarian viihdekeskusia, joissa riittää iltarientoja. Molemmissa kaupungeissa on runsaasti baareja, diskoja, ravintoloita ja muita huvittelupaikkoja. Melonerasissa huvielämä on keskittynyt kauniille rantabulevardille, joka ulottuu Maspalomasiin saakka. Promenadin varrella on useita ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Lähellä Gran Hotel Lopesan Costa Meloneras -hotellia sijaitsee myös hyvin suosittu kasino.

Julkinen liikenne:

Hyvät julkiset bussiyhteydet. Paljon takseja. Voit vuokrata auton tai mopon.

Aktiviteetit:

Gran Canarialla voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, esimerkiksi purjelautailua ja sukellusta. Tennistä, squashia ja minigolfia. Vuoristovaellusta, urheilukalastusta, paintballia, laskuvarjohyppyä ja keilausta. Saarella on myös useita hyviä 18-reikäisiä golfkenttiä.