Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä kahdella vuoteella. Minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus.Silitysvälineet. Sohva, mistä voidaan pedata lisävuode. Satelliitti-tv. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Remontoituja yksiöitä valokuiluun päin

Yksiöitä, joiden sisustus vaihtelee, ei ulkotilaa. Asunnoissa on ikkuna valokuiluun päin, eli kapealle, hieman valoisalle sisäpihalle. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertaiset keittiövälineet. Maksuton wifi. Televisio kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuone suihkulla ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Suurehko yksiö

Hieman suurempia ykisöitä kahdella vuoteella ja minikeittiöllä, missä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Silitysvälineet. Satelliitti-tv. Wifi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Huoneistoja, joiden tyyli ja taso vaihtelee. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, missä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa huoneistoja silitysvälineet. Satelliitti-tv. Silitysvälineet. Wifi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö uudessa osassa

Remontoituja yksiöitä, joissa on suuri parveke merinäköalalla Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiö, jossa keittolevyt, uuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Silitysvälineet. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä

Yksiö valokuiluun päin

Huoneistoja, joiden tyyli ja taso vaihtelee, ei ulkotilaa. Huoneistoissa on ikkuna valokuiluun, mikä on pieni sisäpiha vähäisellä valomäärällä. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, missä keittölevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Silitysvälineet. Satelliitti-tv. Wifi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.