Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

apollo mondo one of a kind

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – ainutlaatuinen hotelli historiallisen La Veguetan vanhankaupungin sydämessä Las Palmasissa. Hotelli sopii sinulle, joka haluat kokea Gran Canarian tuntemattomamman puolen! Hotelli sijaitsee 1400-luvulla sijaitsevan Santa Anan katedraalin ja kauniin kaupungintalon välissä, ja hotellin kattoterassilta on upeat näkymät koko kaupunkiin. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 13 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana on yksi Apollo Mondo One of a Kind -hotelleistamme, jotka ovat huolella valittuja helmiä, ja joissa saat takuuvarmasti ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Historian havinaa

Hotellissa majoitut ainutlaatuisesti sisustetuissa kahden hengen huoneissa, jotka sijaitsevat historiallisessa rakennuksessa Plaza Santa Analla. Rakennus on rakennettu yli 100 vuotta sitten, ja se on kunnostettu huolellisesti ja alkuperäistä arkkitehtuuriaan kunnioittaen. Alkuperäiset piirteet, kuten vaikuttavat portaat, historialliset mosaiikit, upeat ovet ja osa lattioista ovat edelleen näkyvissä.

Kattobaari näköalalla Las Palmasiin

Hotellissa on suosittu kattobaari, josta on vaikuttavat maisemat koko Las Palmasiin. Hotellissa on myös aamiaishuone, jossa voit nauttia mannermaisen aamiaisen.

Lisätietoa hotellista

Maksuton wifi. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 350 metrin päässä hotellilta. Loppumatka hotellille tulee kävellä matkatavoiden kanssa vanhan kaupungin kapeita kujia pitkin. Keskeisellä paikalla, ja kaupat, baarit sekä ravintolat sijaitsevat aivan hotellin vieressä. Tunnetulle Las Canterasin rannalle on noin viisi kilometriä.

Lue lisää Apollo Mondo One of a Kind -hotelleistamme.

Ateriat

  • Ei aterioita

Lisämaksusta:

  • Mannermainen aamiainen
Apollo Mondo One of a Kind
  • Uniikki hotellielämys
  • Huolella mietitty kokonaisuus ja ainutlaatuinen ilmapiiri
  • Apollon tarkkaan valitut hotellit
  • Vähintään 3 tähteä

Hotellit Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan 3Las Canteras-rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja mukava allas hotellin terassilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Don Carlos

Hotelli Don Carlos on erinomainen vaihtoehto kun haluat majoittua aivan ihanan hiekkarannan vieressä. Pidetty keskitason hotelli sijaitsee Las Palmasin keskustassa kävelykadulla ilman häiritseviä liikenteen ääniä. Hotelli on suosittu, joten varaus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin!

Art Las Palmas

Art Las Palmas on viihtyisä rakennettu hotelli, jossa on tilavia ja moderneja huoneistoja. Majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia, baareja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Hotellilta on muutaman minuutin matka Las Canterasin rannalle ja kävelymatka tunnettuun Parque de Santa Catalinaan.