Art Las Palmas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Art Las Palmas on viihtyisä rakennettu hotelli, jossa on tilavia ja moderneja huoneistoja. Majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia, baareja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Hotellilta on muutaman minuutin matka Las Canterasin rannalle ja kävelymatka tunnettuun Parque de Santa Catalinaan.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 8 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 129 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Art Las Palmas on uusi hotelli raikkailla huoneistoilla. Majoitus sopii sinulle, kun haluat majoittua lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia, viihdettä ja kulttuuria ja pidät hotellin hyvää sijaintia tärkeämpänä kuin hotellin palveluita. Täällä majoitut tilavissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Lounge, jossa tv ja välipala-automaatti. Pysäköintihalli käytettävissä lisämaksusta.

Art Las Palmasista on noin 1,5 kilometria Santa Catalinan puistoon ja noin 2 kilometriä lähimpään isompaan kauppakeskukseen. Kulman takana on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan 3Las Canteras-rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja mukava allas hotellin terassilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras on hiljattain kunnostettu ja moderni hotelli, joka sijaitsee Las Palmasin keskellä aivan Las Canterasin rannan vieressä. Täällä on upeat näkymät sekä lähettyvillä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.