Art Las Palmas

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Art Las Palmas on viihtyisä rakennettu hotelli, jossa on tilavia ja moderneja huoneistoja. Majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia, baareja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Hotellilta on muutaman minuutin matka Las Canterasin rannalle ja kävelymatka tunnettuun Parque de Santa Catalinaan.

VIIKON MATKAETU: ESPANJA

Viikon matkaetuna saat -50 €/hlö matkaedun kaikista Espanjan lomista. Matkustusajankohta 1.5.2023-31.3.2024. Etu on voimassa 9.4.2023 asti. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee vain uusia varauksia. Tarjous ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin siisti, tyylikäs ja viihtyisä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 62 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Art Las Palmas on uusi hotelli raikkailla huoneistoilla. Majoitus sopii sinulle, kun haluat majoittua lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia, viihdettä ja kulttuuria ja pidät hotellin hyvää sijaintia tärkeämpänä kuin hotellin palveluita. Täällä majoitut tilavissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Lounge, jossa tv ja välipala-automaatti. Pysäköintihalli käytettävissä lisämaksusta.

Art Las Palmasista on noin 1,5 kilometria Santa Catalinan puistoon ja noin 2 kilometriä lähimpään isompaan kauppakeskukseen. Kulman takana on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hotellit Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja henkilökunta huolehtii, että lomasi onnistuu. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Don Carlos

Hotelli Don Carlos on erinomainen vaihtoehto kun haluat majoittua aivan ihanan hiekkarannan vieressä. Pidetty keskitason hotelli sijaitsee Las Palmasin keskustassa kävelykadulla ilman häiritseviä liikenteen ääniä. Hotelli on suosittu, joten varaus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin!