Arguineguin Park By Servatur

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Arguineguin Park by Servatur on hiljattain rakennettu huoneistohotelli kävelyetäisyyden päässä niin keskustasta kuin rannastakin Arguineguin hurmaavassa kalastajakylässä. Täällä majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa ja allasalueen kaikki altaat ovat lämmitettyjä.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Superior -kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta/2-5 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lasta. Neliöitä 4-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,7 10:stä
Perustuu 3 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pittoreskin kalasatakylä Arguineguin yläpuolella, rauhallisessa ympäristössä sijaitsee hiljattain rakennettu hotelli Arguineguin Park by Servatur. Uudet huoneistot ovat moderneja, tilavia, viihtyisästi sisustettu ja varustettu kaikella, mitä tarvitset omatoimisen loman viettoa varten! Täällä majoitut 10 minuutin kävelymatkan päässä Las Marañuelas-rannalta sekä Arguineguin keskustasta.

Allasalue, jossa allas sekä erillinen lastenallas. Kaikki hotellin altaat ovat lämmitettyjä vähintään 20 asteeseen. Altaan lämpötila voi vaihdella pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeitä. Allas-/snackbaari.

Hotellin yhteydessä on minimarketti. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella ja sen ympäristössä. Hotelli koostuu 14 eri viisikerroksisesta rakennuksesta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.