Arguineguin Park by Servatur

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Arguineguin Park by Servatur on raikas huoneistohotelli kävelyetäisyyden päässä niin keskustasta kuin rannastakin Arguineguin hurmaavassa kalastajakylässä. Täällä majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa ja allasalueen kaikki altaat ovat lämmitettyjä.

VIIKON matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/henkilö kaikista Gran Canarian rantalomista.

Etu on voimassa 21.8.2022 saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 30.4.2023 saakka.


Huonetyyppi

Superior -kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta/2-5 hengelle, joista 2 lasta. Kolmioita 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lasta. Neliöitä 4-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava huoneisto. Kiva aikuisille tarkoitettu allas alue 6. kerroksessa. Siisti kaikken kaikkiaan.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pittoreskin kalasatakylä Arguineguin yläpuolella, rauhallisessa ympäristössä sijaitsee hiljattain rakennettu hotelli Arguineguin Park by Servatur. Uudet huoneistot ovat moderneja, tilavia, viihtyisästi sisustettu ja varustettu kaikella, mitä tarvitset omatoimisen loman viettoa varten! Täällä majoitut 10 minuutin kävelymatkan päässä Las Marañuelas-rannalta sekä Arguineguin keskustasta.

Allasalue, jossa allas sekä erillinen lastenallas. Kaikki hotellin altaat ovat lämmitettyjä vähintään 20 asteeseen. Altaan lämpötila voi vaihdella pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeitä. Allas-/snackbaari.

Hotellin yhteydessä on minimarketti. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella ja sen ympäristössä. Hotelli koostuu 14 eri viisikerroksisesta rakennuksesta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Arguineguin/Patalavaca

Cordial Santa Águeda

Hiljattain rakennetussa huoneistohotelli Cordial Santa Aguedassa majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa useammalle matkustajalle. Hotellilla on viihtyisä allasalue ja Playa de Pajarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston omalla altaalla.