Arguineguin Park by Servatur

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Arguineguin Park by Servatur on raikas huoneistohotelli kävelyetäisyyden päässä niin keskustasta kuin rannastakin Arguineguin hurmaavassa kalastajakylässä. Täällä majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa ja allasalueen kaikki altaat ovat lämmitettyjä.


Huonetyyppi

Superior-kolmioita, tyyppi A, 2-4 hengelle, joista 2 lapsia/2-5 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-kolmioita, tyyppi B, 2-3 hengelle/2-4 hengelle. Kolmioita, tyyppi C, 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lapsia. Neliöitä, tyyppi D, 4-5 hengelle/4-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneistot hyvässä kunnossa ja tilat
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 235 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pittoreskin kalasatakylä Arguineguin yläpuolella, rauhallisessa ympäristössä sijaitsee viihtyisä hotelli Arguineguin Park by Servatur. Huoneistot ovat moderneja, tilavia, viihtyisästi sisustettu ja varustettu kaikella, mitä tarvitset omatoimisen loman viettoa varten! Täällä majoitut 10 minuutin kävelymatkan päässä Las Marañuelas-rannalta sekä Arguineguin keskustasta.

Allasalue, jossa allas sekä erillinen lastenallas. Altaat ovat lämmitettyjä vähintään 20 asteeseen. Altaan lämpötila voi vaihdella pilvisellä säällä. Erillinen alue vain aikuisille, ikäraja k-18. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet maksutta. Allas-/snackbaari.

Hotellin yhteydessä on minimarketti. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella ja sen ympäristössä. Hotelli koostuu 14 eri viisikerroksisesta rakennuksesta. Paikallisliikennettä. Arguineguin Park by Servatur on tupakointivapaa alue, eli tupakointi on kiellettyä koko hotellin alueella.

Arguineguin Park by Servaturissa on mahdollisuus tehdä sisäänkirjautuminen verkossa, lue lisää ja kirjaudu sisään täällä. ¶ Hotellilla on myös oma sovellus, josta näet ravintolan ruokalistat ja paljon muuta.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Arguineguin/Patalavaca

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Cordial Santa Agueda & Perchel Beach Clubissa majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa useammalle matkustajalle. Hotellilla on viihtyisä allasalue ja Playa de Pajarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston omalla altaalla.