Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Cordial Santa Agueda & Perchel Beach Clubissa majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa useammalle matkustajalle. Hotellilla on viihtyisä allasalue ja Playa de Pajarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston omalla altaalla.


Huonetyyppi

Kolmioita 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita kahdessa kerroksessa 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita omalla altaalla 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Neliö omalla altaalla 4-7 hengelle, joista 1 lapsi. Viiden huoneen huoneistoja omalla altaalla 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilavahko huoneisto kahden hengen matkalle. Lähikauppa hotellin yhteydessä. Pysäköinti mahdollisuus omalle autolle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 160 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukavassa hotelli Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Clubissa majoitut tilavissa huoneistoissa. Osassa huoneistoista on oma allas.

Hotellilla on allasalue, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Kattoterassilla on infinity-allas, josta on upeat näkymät merelle. Hotelli sijaitsee meren äärellä, ja uimarannalle on noin 300 metriä. Allas on lämmitetty vähintään 22 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Hotellissa on ravintola, jossa on tarjolla aamiaispöytä, sekä à la carte -ravintola, jossa on tarjolla grilliruokaa. Pöytävaraus vaaditaan. Aulabaari.

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Clubissa on kuntosali, ja hotellin vieressä on surffikeskus, josta löydät laitteita erityyppisiin surffauksiin. Pyöräkeskus. Leikkipaikka. Pelihuone, jossa on mm. pöytäkiekko, pöytätennis ja biljardi.

Maksuton wifi. Spar Supermarket. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 1 km Arguineguin keskustaan. Paikallisliikennettä.

Perchel Beach Club

Cordial Santa Águedan vieressä on tasokas Perchel Beach Club, joka sopii koko perheelle. Rantaklubilla on näyttävä infinity-allas, laadukkaat aurinkotuolit ja leikkipaikka lapsille. Perchel Beach Clubilla on muutama hyvä ravintola. Sisäänpääsy rantaklubille on lisämaksusta, joka maksetaan suoraan hotellille. Hotellin asiakkaat saavat sisäänpääsystä 50% alennuksen. Täältä löydät myös Callao Spa Centerin, jossa on tarjolla hierontaa, sauna, höyrysauna ja allas lisämaksusta.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen.

Hotellit Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur on raikas huoneistohotelli kävelyetäisyyden päässä niin keskustasta kuin rannastakin Arguineguin hurmaavassa kalastajakylässä. Täällä majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa ja allasalueen kaikki altaat ovat lämmitettyjä.