Kolmio, type C

Modernisti sisustettuja ja hyvin varusteltuja huoneistoja, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on pienehkö parivuode, toisessa on kaksi erillistä vuodetta. Keittiössä on jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittovarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Parveke.

Soveltuu enintään: 4-5 henkeä/4-6 henkeä, joista 2 lasta.

Neliö, type D

Tilavia neliöitä, joissa kolme erillistä makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on pienehkö parivuode ja kahdessa muussa on kaksi erillistä vuodetta. Keittiössä on jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittovarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Parveke.

Huonekoko: 145 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 henkeä/4-6 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -kolmio, type A

Modernisti sisustettuja ja hyvin varusteltuja huoneistoja, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, toisessa on yhden hengen vuode. Vuodesohva yhdistetyssä olohuone-/keittiöosassa. Keittiössä on jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittovarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Parveke tai maaterassi.

Huonekoko: noin 86 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -kolmio, type B

Modernisti sisustettuja ja hyvin varusteltuja huoneistoja, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on pienehkö parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta. Keittiössä on jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittovarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Parveke tai terassi.

Huonekoko: noin 88 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.