Kolmio, tyyppi C

Superior-kolmioita, tyyppi C, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, pakastin, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-5 henkeä/4-6 henkeä, joista 2 lasta.

Neliö, tyyppi D

Neliöitä, tyyppi D, joissa on parveke. Kolme makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kahdessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta ja kolmannessa on vuodesohva. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, pakastin, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: 190 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 henkeä/4-6 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -kolmio, tyyppi A

Superior-kolmioita, tyyppi A, joissa on parveke tai maaterassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta ja toisessa yksi yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, pakastin, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 86 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -kolmio, tyyppi B

Superior-kolmioita, tyyppi B, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, pakastin, tiskikone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin, uuni ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 88 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.