Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 163 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-06


9 10:stä

+
Hyvin hoidettu, kaunis ja laaja allasalue
-
Mitään allasta ei ollut lämmitetty vaikka etukäteisinfosta sai sen käsityksen

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


8 10:stä

+
Tilava kaksio, upeat parvekkeet kahteen suuntaan loistavilla näköaloilla, mukavat sängyt ja tyynyt, suuri kylpyhuone, sijainti hieno meren äärellä, ystävällinen henkilökunta.
-
Ruoka lounaalla ja päivällisellä oli onnetonta, lähes sama tarjonta päivästä toiseen, lämpimät ruoat kylmiä tai haaleita (lukuunottamatta kahta paistopistettä), makua ei nimeksikään. Suolapussukat loppuivat usein kesken kaikkien ruokailijoiden tarvitessa niitä. Aamiainen sen sijaan oli erittäin hyvä, ja rantabaarista sai välipaloja. Harmitti tämä ruokapuoli, koska muuten hotellia voisi suositella lämpimästi huoneiden, yleisten tilojen, sijainnin ja palveluiden puolesta.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


8 10:stä

+
Tilava, rauhallinen huone, sijainti mitä parhain.
-
Lämpimän ruoan taso on huono. Pitkät jonot joten syöt kylmänä sen mitä onnistut ottamaan. Huonosti valmistettua jopa raakaa ruokaa. Ravintolan taso ei vastaa hotellin luokitusta.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


5 10:stä

+
Hiljaisuus
-
Parvekkeelle tuli hirveitä WC hajuja. Olimme 3-krsessa

Vahvistettu asiakas: 2021-11-22


10 10:stä

+
Rauhallinen mukava hotelli.Ei ongelmia.
-
Ilmainen Wifi koko hotellin alueelle(Ainakin altaille)

Vahvistettu asiakas: 2021-11-08


9 10:stä

+
Uima-allasalue oli mahtava. Ruoka oli buffet-ruuaksi oikein hyvää. Hotellin sijainti oli tosi hyvä, hotellin kohdalla oleva ranta oli tosi pieni mutta vartin kävelymatkan päässä upea iso ranta. Ilmainen bussi eläintarhaan meni aivan hotellin edestä, onneksi huomattiin tämä vaikka sitä ei mainostettu missään. Eläintarha oli yksi hienoimmista missä ollaan oltu.
-
Tyynyt voisi vaihtaa, ne oli oikeasti kivikovat kuten moni muukin oli arvosteluissaan kirjoittanut.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-25


7 10:stä

+
Näköala
-
Palvelu oli välillä vähän töykeää. Informaatiota sai huonosti kun nyt oli tätä Corona touhua. Hygieenisyys oli joiden asukkaiden kohdalla huonoa ja olisin toivonut että kun tilanne oli mikä oli että hotelli olisi painottanut todella paljon käsien pesua ym.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Parasta hotellissa oli upea allas-alue
-
Selkeämpi ero ruoka-tarjontaan lounaalla ja illallisella. Lounaan ei tarvitse olla niin kattava kuin illallinen. Panostakaa illalliseen.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Hieno ilmapiiri ja henkilökunnan ysävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1828 arvostelua
Erinomainen
 
649
Erittäin hyvä
 
728
Hyvä
 
286
Ei kovin hyvä
 
113
Huono
 
52

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
15.12.2021

Kirjoittanut judithj39 Uig, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic Holiday

We have recently returned this month from our 11th visit and we love the place. The hotel is immaculate the food if good, the surroundings are beautiful and peaceful just what we like. The animation team were great especially Cristobel and the young girl whose name escapes me. They make your holiday fund. Johnathon the barman at the pool bar is great and remembered us from previous years and he's fantastic so is Andriano who works in the restaurant and sometimes pool bar. They always find the time to chat with us which we find really welcoming. the reception staff were very helpful when we needed our Passenger Location Forms printing and was very patient with us when trying to email them to the hotel. We were a bit worried about the whole Covid situation but they have it covered 10% and I will go as far as saying we felt more protected and safe there than in our own country. You had to wear masks indoors which wasn't a problem and became the norm and you took off whilst you were seated eating and drinking. There was hand gel everywhere and the place was constantly being cleaned. Well done R2 Pajara Beach and we will be back for our 12th visit next year and thank you for looking after us all and for accommodating our room request. Jackson Family

 
13.11.2021

Kirjoittanut zakariash21

Good hotel for sure

Been here several times, the place is nice. The greenery along the outside places makes the relaxing hotel environment even better. The food is always good and there are plenty of options to choose from. Just besides the hotel you will find some small beaches that are nice too.

 
17.10.2021

Kirjoittanut jockeycfc milton keynes

Honest review

Arrived at hotel on Saturday ..told room not ready..we were slightly early .not an issue..came back at 3pm still not ready..3.30 still not ready..can't get hold of the maid .no information given..then at 3.40 room was ready..off we go.. We had been here 10 years ago and to be honest the room had not changed in all that time..the hotel is looking very dated and needs a good bit of maintenance.. Mind you they had tried ..by filling the bath in with silicone to hide a crack..and had painted over a huge crack in the wall ..but used a different shade of paint.. I would have thought with the lockdown ect they could have updated the hotel.. Food was good and had a choice but for some reason all the breakfast was always lukewarm to cold .. The dining hall was a bit chaotic as there was always a que ..this was down to lack of staff as they were all running around mad.. Covid protocols were in force and were enforced which was good..face masks and hand sanitizer were required in all public places ..which people adhere to.. The best part was the pool area..on every table there was a sign saying that towels were not allowed on loungers and would be removed.. really I watched every morning people from 5.30 yes 5.30 in the morning sneaking about the swimming pool putting towels down..by 7.00 -7.30 they had taken up 90%of all available loungers...the staff done nothing about it..and no towels were ever removed.. If you do visit the hotel..be aware that there was a lot of mosquitoes about and there is nothing in the rooms to repel them .I had to go out and purchase a plug in.. One last thing ..I know that Costa calma area is visit by German nationals but as a hotel you should be aware that other nationalities visit fuerteventura..I found the hotel was very orientated towards one nationality and if you want to treat your guests correctly then treat everyone the same Not give special treatment to certain nationalities Would we return..I don't think so to this hotel.unless something in the hotel structure changes...but I would possibly go somewhere else in Costa Calma .. It's a shame because this is why a lot of people from the UK only go to caleta de fuste or corralejo and miss out on the beautiful south of the island