Kokemuksia R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 107 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Näköala
-
Palvelu oli välillä vähän töykeää. Informaatiota sai huonosti kun nyt oli tätä Corona touhua. Hygieenisyys oli joiden asukkaiden kohdalla huonoa ja olisin toivonut että kun tilanne oli mikä oli että hotelli olisi painottanut todella paljon käsien pesua ym.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Parasta hotellissa oli upea allas-alue
-
Selkeämpi ero ruoka-tarjontaan lounaalla ja illallisella. Lounaan ei tarvitse olla niin kattava kuin illallinen. Panostakaa illalliseen.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Hieno ilmapiiri ja henkilökunnan ysävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


7 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti ja henkilökunta oikein mukavaa.
-
Lämmittämätön lasten uima-allas, noin tuulisella saarella, on pitkä miinus. Myös isoin allas oli lämmittämätön. Onneksi sisäpihalla oli lämmitetty "harrasteallas", mihin lapset uskalsi päästää uimaan.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


5 10:stä

+
hyvä allasalue
-
Huone ja showravintola täynnä hometta, isoja ongelmia astmaatikolle.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
Siisteys
-
Sängyt ja tyynyt tosi huonot

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


9 10:stä

+
siisti hyvä palvelu
-
wi-fi ei pelaa , vaikka mainostettiin että toimii hotelli alueella.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-10


8 10:stä

+
-
Tyynyt voisi uusia

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
-
Lisää auringon suojaa pool bariin esim. Aurinkovarjoilla.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


8 10:stä

+
Yleinen taso
-
Ruoks

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Pajara Beach Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

1808 arvostelua
Erinomainen
 
640
Erittäin hyvä
 
720
Hyvä
 
284
Ei kovin hyvä
 
113
Huono
 
51

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2018

Kirjoittanut sitruunainen Kangasala, Suomi

Tuulinen viikko

Tammikuun puolessa välissä osui juuri meidän lomaviikolle erittäin kova tuuli ja se kyllä vaikutti lomaamme paljon, oli nimittäin kylmä. Allasalue oli ihan viihtyisä mutta vain pieni allas sekä lasten allas oli lämmitetty. Muuten vesi oli jäätävää. Kerrokset oli ovelasti merkattu niin että ylin oli kerros 1 ja alin kerros 6, pääovi ja respa kerroksessa 3, siinähän se viikko meni opetellessa ja surffatessa. Ruoka oli ehdottomast hotellin parasta antia, se oli maukasta ja vaihtoehtoja riitti. Hotellilla ei ole varsinaista omaa uimarantaa mutta melko lähellä on hyvä ranta, ei kannata kuitenkaan pelästyä nudisteja siellä, hyvin sinne mukaan mahtuu ;) Sängyt olivat kovat ja tyynyt tosi huonot.

 
13.12.2016

Kirjoittanut PasiH57

Mukava all-inclusive hotelli merinäkymin

Hotelli on melko siisti, tosin paikat ovat hieman kuluneet, mutta hyvin siivotut. Huone oli siisti ja tilava ja sieltä oli merinäköala, niin kuin lähes kaikista hotellin huoneista. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. All-inclusive paikaksi hyvät talon viinit ja aamiaisellakin oli tarjolla cavaa. All-inclusiven erikoisuuksia oli, ettei vettä saa pulloissa vaan ainoastaan lasissa, joten sitä joutui ostamaan kaupasta. No onneksi se on tuotteista halvin. Iso allasalue on hieno ja näkymät merelle ovat upeat. Ainoastaan sisäpihan pieni uima-allas on lämmitetty. Rannalle on pari sataa metriä. Rannat ovat hienohiekkaiset, mutta ei kannata hämmästyä alastomia ihmisiä, sillä rannat tuntuvat olevan nudistien suosiossa. Ilmainen internet toimi vain aulan alueella ja sekin huonosti illan ruuhka-aikaan.

 
10.11.2020

Kirjoittanut Dmjones76

Lockdown visit

Great hotel and friendly staff. Took all the necessary precautions with covid. Amazing hotel and scenery. Looking forward to visiting again. Only drawback was spa was closed but given the circumstances of a pandemic this was understandable. The evening meals could of been better but its a buffet menu so still acceptable. Good value for money. DJ

 
10.11.2020

Kirjoittanut brinbunny Basingstoke, Yhdistynyt kuningaskunta

Great location, Awesome staff

Walking into this hotel has a real WOW factor, and awesome atrium with great views and a fountain. Check in was great, very well explained. My room was spacious and spotless, the view was great and I was delighted. The furniture was a little dated looking but really I am not going to worry that the wood is 'last season' I am not worried about things like that. The room was cleaned daily and here is a slight failing - my water glasses were not replaced, regardless of where I left them. Also I was only given water on day 1, I would have expected daily water. The main pool was freezing, which is such a shame but the grounds are so pretty. Here is the highlight of my stay - Jonathan on the pool bar, I cannot give him more praise, he is so friendly and super good at his job, I would go back here just to see him! I was a bit sad that the cocktails came from machines, at the pool bar these are slushie types so that was ok, but at the main bar I would recommend long drinks as the machine cocktails are barely cold. A shout out to another bar staff member - Alexander at the main bar, again made me feel valued. The food however was the lowlight of my trip - I know this is due to the fact there was only around 100 guests, but only getting buffet food that is a variation on a theme (always paella and pizza for example) I was craving a nicely plated table service meal. The food tasted good but I got very bored of it. I would love to see if this improves when tourism recovers as I feel bad giving a bad food review when the hotel is not at fault. It is worth noting the lack of guests, this meant that one 1 bar was open in the day and one in the evening, the entertainment also suffered due to restrictions and lack of guests. I can tell it would be loads better if circumstances allowed.

 
14.10.2020

Kirjoittanut Helenabram

Great hotel and great value

We loved this hotel. Costa calma is one of our favourate beaches and this hotel is right on top of it. The staff were lovely, the pool area is fantastic. The food was no better or worse than any other all inclusive. The rooms are very dated but they are spacious and clean and have a full size bath in them, which I love. We live in the north of the island and we are planning to stay here for short breaks again when ever we can.