Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Leivänpaahdin. Mikro. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin makuuhuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 4 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia/1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin makuuhuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 63 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.