Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park on rantahotelli, joka on ihanteellinen koko perheelle. Täällä voit viettää aikaa hotellin uima-altaalla, meressä uiden tai esimerkiksi golfkierroksen parissa. Perheen nuorimmille on suuri lastenallas, jossa pääset mukaan vesileikkeihin.

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu ensi kesän rantalomista tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2503 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol Marbella Estepona Atalaya Park on iso hotelli joka sopii koko perheelle. Voit rentoutua altaalla tai rannalla, syödä hyvin ravintolassa, tai pelata golfia.

Hotellilla on suuri perheille sopiva allasalue, josta suora pääsy rannalle. Altaalla voit osallistua useisiin aktiviteetteihin. Erillinen aikuisille suunnattu allasalue, jossa allas ja jacuzzi. Lapsille on hauska "splash park", jossa lastenallas ja pieniä vesiliukumäkiä (avoinna 15.4.-15.10.). Aurinkotuoleja ja -varjoja kaikilla altailla. Altaat eivät ole avoinna huonolla säällä ja mikään altaista ei ole lämmitetty.

Kaksi buffetravintolaa, joissa syöt ja juot hyvin. Toinen ravintoloista tarjoilee italialaisia erikoisuuksia. Allasbaari, joka tarjoilee myös yksinkertaisia annoksia. Snackbaari, aulabaari ja jazz-lounge baari. Suosittelemme siistiä pukeutumista illalliselle.

Aktiiviselle lomailijalle on monia vaihtoehtoja. Hotellilla on jalkapallokenttä, koripallokenttä käsipallokenttä ja yksi lentopallokenttä. Kuntosali. Useita hyviä golfkenttiä noin 4 kilometrin päässä, joihin pääsee helposti esimerkiksi vuokra-autolla. Atalayan vanha ja uusi golfkenttä avautuivat vuonna 1986 ja 1990, ja vanhemmassa voi helposti kävellä reiältä toiselle. Voit varata "green feen" ja kuljetuksen golfkentille suoraan hotellilta. Päivisin järjestetään erilaisia aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin, ja iltaisin erilaisia tanssi- ja musiikkiesityksiä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu ja kampaamo.

Ranta- ja esikaupunkialue. Hotellin allaoleva ranta on karkea pikkukiviranta. Noin 500 metriä ostoskeskukseen ja 3 kilometriä San Pedro de Alcantaraan. Malagaan 75 kilometriä ja Malagan lentokentälle 65 kilometriä.

Ateriat

Kesä 2024: Sisältää:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Lisämaksulla:

  • All Inclusive

Talvi 2023/2024: Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) sisältää jouluillallisen 24.12., jouluillallisen 25.12. ja uudenvuoden illallisen
  • All Inclusive

Huomioithan, että All Inclusive -palvelua ei tarjota lisämaksusta 1.11.–27.3.2024.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 08.00-10.30.
  • Lounaspöytä pääravintolassa, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä pääravintolassa, klo 19.00-22.00
  • Välipaloja ja kevyempiä annoksia, klo 11.00-13.00 ja 15.00-19.00, osassa hotellin ravintoloita/baareja.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 15.00 alkaen sisäänkirjautumispäivänä ja klo 12 asti lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellin edustalla oleva ranta on sekoitus karkeaa hiekkaa ja pikkukiviä.

Hotellit Estepona

H10 Estepona Palace

H10 Estepona Palacen allasalueella pääset lomailun makuun! Hotellin läheisyydessä on monta Costa del Solin golfkenttää. Voit myös vuokrata pyörän, rentoutua spa-hoidoissa ja nauttia maukasta espanjalaista ruokaa. Bienvenido!