H10 Estepona Palace

H10 Estepona Palacen allasalueella pääset lomailun makuun! Hotellin läheisyydessä on monta Costa del Solin golfkenttää. Voit myös vuokrata pyörän, rentoutua spa-hoidoissa ja nauttia maukasta espanjalaista ruokaa. Bienvenido!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2292 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

H10 Estepona Palace näyttää ulospäin suurelta hiekkalinnalta vaaleine torneineen. Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa, ja kauniilla allasalueella voi viettää lomapäiviä palmujen varjoissa laguunimaisten altaiden ympärillä. Yksi altaista on lämmitetty talvisin vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu.

Buffetravintola Alboránissa pääset nauttimaan, aamiaisen, lounaan ja illallisen. Á la carte -ravintola Thalassa Bar & Restaurant tarjoilee lounasta. Täällä pääset maistamaan esimerkiksi gazpachoa ja muita malagalaisia herkkuja. Kaksi baaria, joista toinen avoinna kesäisin. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehille pitkät housut.

Hotellin ulkopuolella on Guadalobón hiekkaranta, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja hotellin asiakkaille. Voit ostaa "green feen" Costa del Solin usealle golfkentälle suoraan hotellilta. Lisämaksullinen spa, jossa allas, jacuzzi, sauna ja erilaisia hoitoja. Sisäuima-altaassa, jacuzzissa ja saunassa on 16-vuoden ikäraja. Joogaa ja pilatesta. Maksuton kuntosali. Leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pysäköinti lisämaksusta.

Suuremmalle Playa de Criston rannalle noin kilometri. Kävelymatkan päässä (1,6 kilometriä) on Esteponan satama, jossa muutamia ravintoloita. Tunnelmalliseen Esteponan vanhempaan osaan noin 2,5 kilometriä. Malagaan 83 kilometriä ja Malagan lentokentälle 95 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallispöytä)
 • Täysihoito (aamiaispöytä, lounaspöytä ja illallispöytä)
 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.30, ravintola Alboranissa.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.30, ravintola Alboranissa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30, ravintola Alboranissa.
 • Hampurilaisia, voileipiä, pizzaa, jugurttia ja hedelmiä, klo 10.30-18.30, Thalassa Restaurantissa.
 • Kakkua, jugurttia, hedelmiä, kahvia ja teetä, klo 15.30-18.30, Thalassa Restaurantissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 08.00-24.00. Aulabaari on avoinna klo 17.00-00.00 ja tarjoilee juomien lisäksi myös yksinkertaisia annoksia klo 17:00-18:30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta klo 12.00 asti paluupäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesä 2023:

 • Perhehuoneet eivät ole varattavissa
 • Kahden hengen huoneet merinäköalalla eivät ole varattavissa.

Hotellit Estepona

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Hotelli Sol Marbella Estepona Atalaya Park sopii koko perheelle. Voit vuorotella lomapäiviä altaalla loikoillen, rannalla rentoutuen tai pelaten golfia. Perheen nuorimmille on iso lastenallas, jossa on kiva polskia.