Junior-sviitti

Juniorsviitti jossa parveke. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisus vuodesohvalla. Tyynymenu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari - täynnä juomia saavuttaessa, täyttö lisämaksulla Nespresso-kahvinkeitin - kapselit sisältyvät hintaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/ suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset sisällytetään huoneen enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 25-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin ja Nespresso-kahvinkeitin - pyynnöstä ja lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla.. Amme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset sisällytetään huoneen enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 35-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa parveke merinäköalalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Minibaari. Vedenkeitin ja Nespresso-kahvinkeitin - pyynnöstä ja lisämaksusta. Tv kansainvälisllä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset sisällytetään huoneen enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 25-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.