SAS lomalennot (SK)

SAS, eli Scandinavian Airlines on yksi Skandinavian johtavista lentoyhtiöistä ja yksi Star Alliancen perustajista. SAS lentää pääasiassa reittiliikennettä, mutta yhtiöllä on myös tilauslentoja.

Scandinavian Airlines
195 87 Stockholm
Puhelin:  +358 9 817 10 062
Verkkosivut: https://www.sas.fi/en/fly-with-us/charter/flights/

Lähtöselvitys

Mikäli ostat istuinpaikan ennakkoon, voit tehdä lähtöselvityksen internetissä 14-3 päivää ennen lähtöä täältä Lentokentällä lähtöselvitys tapahtuu lähtöselvitystiskillä terminaalissa 2.

 

Matkatavarat

Jos olet varannut matkasi ennen 20.12.2018, ruumaan menevät matkatavarat sisältyvät matkan hintaan:
Lennolle saa ottaa maksimissaan 20 kg /hlö ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 23 cm. Varattaessa meno-paluu lennot, ja matkan pituuden ollessa 21 vrk tai enemmän, on sallittu matkatavaraa määrä 30 kg /hlö.

Jos olet varannut matkasi 20.12.2018 tai sen jälkeen, ruumaan menevät matkatavarat ovat lisämaksullisia:
Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 5 kg /hlö ja maksimimitat 55 x 40 x 23 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta 20 kg /hlö ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, jonka hinta on 9 €/meno-paluu. Varattaessa meno-paluu lennot, ja matkan pituuden ollessa 21 vrk tai enemmän, lisämaksullisen matkatavaran määrä on 30 kg /hlö.

Yleistä matkatavaroista

Alle 2-vuotiaalla sylilapsella saa olla matkatavaraa 10 kg /hlö. Sylilapsi ei saa ottaa lennolle mukaan omaa käsimatkatavaraa. Alle 2-vuotiaalla voi olla mukana myös kokoontaitettavat rattaat. 

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää yllä mainittuja matkatavararajoituksia, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Lisätietoja erikoismatkatavarasta löydät SASin kotisivuilta.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 23 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara.

Ruoka lennolla

Voit varata lentoateriat varauksen yhteydessä, tai lisätä ne varukseesi Minun lomani -sivulla. SASin lennoilla voit valita kasvisaterian, vegaanisen aterian, laktoosittoman tai gluteiinittoman aterian, aterian diabeetikoille tai aterian ilman porsaanlihaa. 

Istumapaikkojen varaus

Voit varata mieluisat istumapaikat lennolle. Varaa istumapaikat tästä »

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Taxfree

Taxfree -tuotteiden ennakkotilaus ei ole mahdollinen tilauslennoille.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Lisätietoa

SASin tilauslennot (charter) eivät kerrytä Eurobonus-pisteitä.