Norwegian (DY/D8)

Norwegian Air Shuttle ASA

Oksenøyveien 3, P.O. Box 115
NO- 1330 Fornebu, Norway
p. +358 (0)9 231 01 600
Lentoyhtiön verkkosivu  http://www.norwegian.com/fi/

Lähtöselvitystavat

Reittilennot: 

Online-lähtöselvityksen voi tehdä useimpiin kohteisiin 48 tuntia ennen lähtöä. Lisätietoa täällä.

Jos matkustat pelkän käsimatkatavaroiden kanssa voit siirtyä suoraan lähtöportille, kun matkustat Pohjoismaissa tai Pohjoismaista Eurooppaan (poislukien Iso-Britannian). Lähtöselvitys aukeaa 2 tuntia ennen aikataulunmukaista lähtöaikaa (3 tuntia Dubain, Israelin, Thaimaan ja USA lennoille). Lähtöselvitys (myös bag-drop) sulkeutuu 30 minuuttia ennen aikataulunmukaista lähtöaikaa kotimaan lennoilla, 1 tunti Dubain, Israelin, Thaimaan ja USAn lennoilla, ja 45 minuuttia kaikilla muilla lennoilla.

HUOM! Matkustajien, joilla on erityistarpeita, erityismatkatavaraa sekä yksin matkustavien lasten tulee olla lähtöselvitettynä viimeistään 1 tunti ennen aikataulunmukaista lähtöaikaa. Lentoyhtiöt voivat muuttaa aikataulujaan. Tarkista ajankohtaiset lentoaikataulut hyvissä ajoin sekä meno- että paluumatkalle joko lentoyhtiöstä tai osoitteessa http://www.checkmytrip.com.

Matkatavarat

Käsimatkatavarat matkatavarahyllyllä:

Matkatavarahyllylle sijoitettavat matkatavarat tilataan suoraan lentoyhtiö Norwegianin kautta.

Lähtöportilla perittävä lisämaksu kookkaista matkatavaroista

Käsimatkatavarat, jotka ylittävät lipputyyppisi paino- ja kokorajoitukset, sijoitetaan tavaratilaan lisämaksusta reittiä kohden.

Mikäli olet kirjannut sisään jo kaksi laukkua, veloitetaan sinulta lisämaksu ylimääräisistä matkatavaroista.

Kirjattu matkatavara

Lipputyyppisi määrittää sen, kuuluvatko kirjattavat matkatavarat hintaan vai onko sinun maksettava niistä pieni lisämaksu. Voit varata lisämatkatavaroista varauksen yhteydessä.

Erikoismatkatavaroita (hiihtovälineitä, golfvarusteita jne) ei voi lähtöselvittää kuin tavallisia matkatavaroita.

Kaikki lennot

LowFare: Hinta ei sisällä kirjattavia matkatavaroita
LowFare+: 1 x 23 kg

Ateriat lennolla

Norwegianin lennoilla ateria ei sisälly hintaan. Lentoateriaa ei ole mahdollista ostaa ennakkoon. Lennon aikana on ostettavissa kevyitä aterioita, naposteltavaa, erilaisia virvoitusjuomia sekä muita juomia. Lue lisää aterioista Norwegianin sivuilta tästä »

Maksuvälineet lennolla

Norwegianin lennoilla maksuvälineeksi käyvät ainoastaan Visa ja MasterCard.

Istuinpaikat

Mikäli haluat varmistaa vierekkäiset paikat samalla varauksella olevien kanssa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ehdot

Reittilennot – Apollomatkojen kaupunkilomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä kaupunkilomien erityisehdot sekä lentoyhtiökohtaiset ehdot. Katso ehdot tästä » 
Norwegianin ehdot luettavissa osoitteessa https://www.norwegian.com/fi/varaus/hyodyllista-tietoa-varauksista/oikeudelliset-tiedot/yleiset-kuljetusehdot/ 

Apollomatkojen kaupunkilomat ovat aina omatoimimatkoja, jotka toteutetaan reittilennoilla. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät valitun lentoyhtiön ja hotellin varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti. Apollomatkat noudattaa lentoyhtiöiden omia peruutus- ja muutosehtoja, jotka eivät yleensä salli mitään muutoksia lipun kirjoittamisen jälkeen.

Avustettavat matkustajat

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta http://www.norwegian.com/fi/

 

Lähtöselvitystavat

Lomalennot: Automaatti lentoasemalla. 

Huomioithan, että matkustaessasi 1, 2, 3 viikon rantalomalla sinun tulee ottaa matkalle mukaan Apollomatkojen matkalippu sekä Norwegianin oma e-lippu.

Matkatavarat

Lomalennot. 1, 2 ja 3 viikon rantalomilla matkustaja saa ottaa mukaan kaksi ruumaan menevää matkatavaraa, joiden maksimipaino on 20 kg/kpl. Lisäksi matkustajat voivat ottaa mukaan matkustamoon yhden käsimatkatavaran, joka saa painaa enintään 10 kg (maksimimitat 55x40x23 cm). Sylilapset ilman omaa istumapaikkaa saavat ottaa 5 kiloa kirjattavaa matkatavaraa (joko vanhempien laukussa tai omassa laukussaan). Lapset ja sylilapset, joilla on oma istumapaikka, voivat kuljettaa kirjattavaa matkatavaraa normaalien ehtojen mukaisesti. Lapset ja sylilapset voivat maksutta kuljettaa turvaistuimen ja lastenrattaat normaalin kirjattavan matkatavaran lisäksi. Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 20 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Ateriat lennolla

Norwegianin lennoilla ateria ei sisälly hintaan. Osaan lennoista aterian voi tilata ennakkoon kirjautumalla Norwegianin sivuille. Ateriat tulee ostaa ennakkoon viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä.
Lennon aikana on ostettavissa myös kevyitä aterioita, naposteltavaa, erilaisia virvoitusjuomia sekä muita juomia. Lue lisää aterioista Norwegianin sivuilta tästä »

Istuinpaikat

Lomalennolla voit varata istumapaikan täältä. Paikat ovat varattavissa e-lipusta löytyvällä lentoyhtiön omalla varausviitteellä (”booking ref”). E-lippu lähetetään noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Lisätietoa istumapaikkojen varaamisesta saa Norwegianin asiakaspalvelusta +358 (0)9 231 01 600. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Ehdot

Lomalennot – Apollomatkojen 1, 2, 3 viikon rantalomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot. Lue ehdot »

Tärkeää! Matkalle lähtiessäsi sinulla tulee olla sekä Apollomatkojen matkalippu että Norwegianin oma e-lippu.

Maksuvälineet lennolla

Norwegianin lennoilla maksuvälineeksi käyvät ainoastaan Visa ja MasterCard.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut