Air Baltic (BT)

Air Baltic Corporation  AS
Riga International Airport
LV-1053 Latvia
p. + 371 67207069 Lentoyhtiön verkkosivu https://www.airbaltic.com/fi/index

Lähtöterminaali

Air Balticin lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Tampereen lentoasemalta (terminaali 1).

Matkatavarat

Hintaan sisältyy käsimatkatavara (55x40x23 cm) + yksi henkilökohtainen tavara (30x40x10 cm), joiden kokonaispaino on yhteensä 8 kg. Sylilapselle ei sisälly käsimatkatavaroita. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta 23 kg ruumamatkalaukut (100x50x80 cm). Voit varata ruumamatkalaukut täältä.

Yleistä matkatavaroista:

Alle 2-vuotias sylilapsi voi ottaa lennolle yhden 10 kg:n kirjatun matkatavaran. Lapsi voi ottaa mukaan yhdet täysin kokoontaitettavat lastenvaunut tai -rattaat, kantolaukun tai auton turvaistuimen maksutta. Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Istumapaikat

Istumapaikat ovat varattavissa suoraan Airbalticilta airbaltic.com lisämaksusta lentoyhtiön varaustunnuksen saamisen jälkeen. Lentoyhtiön varaustunnus (PNR) on saatavilla n. 14vrk ennen lähtöä. 

Ateriat lennolla

Lennolle ei ole mahdollista tilata lentoaterioita varauksen yhteydessä. Lentoateriat reitistä riippuen ovat varattavissa suoraan Airbalticilta airbaltic.com lisämaksusta lentoyhtiön varaustunnuksen saamisen jälkeen. Lentoyhtiön varaustunnus (PNR) on saatavilla n. 14vrk ennen lähtöä. Lennolla on myynnissä pientä syötävää ja juotavaa lisämaksusta.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara (55x40x23 cm) + yksi henkilökohtainen tavara (30x40x10 cm), joiden kokonaispaino on yhteensä 8 kg. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara. Voit lisätä ruumaan menevän matkalaukun täältä.

Ehdot

Rantalomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.

Tax free

Lennoille ei ole mahdollista tilata tax free -tuotteita ennakkoon. Lennolla myynnissä pieni valikoima tax-free tuotteita.  

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Ota yhteys asiakaspalveluumme.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut

Lähtöselvitystavat

Reittilennot: Kun varaat Apollomatkojen kaupunkiloman, tapahtuu lennon lähtöselvitys aina suoraan lentoyhtiön sivujen kautta
Lentoyhtiöt voivat muuttaa aikataulujaan. Tarkista ajankohtaiset lentoaikataulut hyvissä ajoin sekä meno- että paluumatkalle joko lentoyhtiöstä tai osoitteessa http://www.checkmytrip.com.

Matkatavarat

Hintaan sisältyy käsimatkatavara (55x40x23 cm) + yksi henkilökohtaisen tavara (30x40x10 cm), joiden kokonaispaino on yhteensä 8 kilogrammaa. Ruumamatkalaukut lisämaksusta.

Lisämatkatavarat

Lisämatkatavarat reittilennoille – Osta tästä »

Ehdot

Reittilennot. Apollomatkojen kaupunkilomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä lentoyhtiökohtaiset ehdot. Air Balticin ehdot luettavissa englanniksi osoitteessa https://www.airbaltic.com/en/general-conditions-of-carriage (avautuu uuteen ikkunaan). Apollomatkojen kaupunkilomat ovat aina omatoimimatkoja, jotka toteutetaan reittilennoilla. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät valitun lentoyhtiön ja hotellin varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti. Apollomatkat noudattavat lentoyhtiöiden omia peruutus- ja muutosehtoja, jotka eivät yleensä salli mitään muutoksia lipun kirjoittamisen jälkeen.

Lisää matkatavarapainoa voi ostaa verkosta 60-5 vuorokautta ennen lähtöä. Lentokentällä ylipainosta veloitettava hinta on etukäteen ostettua arvokkaampi.

Avustettavat matkustajat

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta https://www.airbaltic.com/fi/index

Lemmikit lennolla

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta https://www.airbaltic.com/fi/index