Air Baltic (BT)

Air Baltic Corporation  AS
Riga International Airport
LV-1053 Latvia
p. + 371 67207069 Lentoyhtiön verkkosivu https://www.airbaltic.com/fi/index

Lähtöterminaali

Air Balticin lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Tampereen lentoasemalta (terminaali 1).

Lähtöselvitys

Lähtöselvitys lähtöselvitystiskeillä tai online lähtöselvitys Air Balticin sivuilta
Online-lähtöselvitys on avoinna 5vrk-36h ennen lennon lähtöä. Lähtöselvitys on verkossa ja lentokentällä maksuton matkustaessa Apollomatkojen tilauslennoilla.

Matkatavarat

Hintaan sisältyy käsimatkatavara (55x40x23 cm) + yksi henkilökohtainen tavara (30x40x10 cm), joiden kokonaispaino on yhteensä 8 kg. Sylilapselle ei sisälly käsimatkatavaroita. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta 23 kg ruumamatkalaukut (100x50x80 cm). Voit varata ruumamatkalaukut varauksen yhteydessä tai jälkikäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun .

Jos haluat ottaa mukaasi golfbägin Air Balticin tilauslennolle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Golfbägin hinta on à 50 EUR/suunta.

Yleistä matkatavaroista:

Alle 2-vuotias sylilapsi voi ottaa lennolle yhden 10 kg:n kirjatun matkatavaran. Lapsi voi ottaa mukaan yhdet täysin kokoontaitettavat lastenvaunut tai -rattaat, kantolaukun tai auton turvaistuimen maksutta. Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 23 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Istumapaikat

Samalla varauksella olevat matkustajat pyritään sijoittamaan lähekkäisille paikoille saatavuuden mukaan. Alle 12-vuotiaat lapset istuvat automaattisesti aikuisen vieressä turvallisuussyistä. 

Ateriat lennolla

Tampere - Teneriffa -reittien lennoille ateriat ovat varattavissa asiakaspalvelumme kautta viimeistään 3 arkipäivää ennen lähtöä. Voit ilmoittaa asiakaspalveluumme minkä aterian haluat varata millekin reitille (meno/paluu) niin lisäämme aterian ja voit maksaa sen Minun lomani -palvelussa.

Tampere - Teneriffa -reitin ateriavalikoima on nähtävissä osoitteessa https://www.airbaltic.com/meal (ateriat joissa lukee "Tampere routes only"). Huomioithan, että aterian hinta pyöristetään ylöspäin lähimpään tasalukuun.

Tampere - Las Palmas -reitin aterioiden tilaaminen lennolle onnistuu lähtöselvityksen yhteydessä 5päivää-36h ennen lennon lähtöä..

Kesäkauden Tampere - Rodos reitille ei ole tilattavissa aterioita.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara (55x40x23 cm) + yksi henkilökohtainen tavara (30x40x10 cm), joiden kokonaispaino on yhteensä 8 kg. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara.Voit varata ruumamatkalaukut varauksen yhteydessä tai jälkikäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun .

Ehdot

Rantalomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.

Tax free

Lennoille ei ole mahdollista tilata tax free -tuotteita ennakkoon. Lennolla myynnissä pieni valikoima tax-free tuotteita.  

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Erikoismatkatavarat

Ota yhteys asiakaspalveluumme.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut

Lähtöselvitystavat

Reittilennot: Kun varaat Apollomatkojen reittilennoin toteutettavan matkapaketin, tapahtuu lennon lähtöselvitys aina suoraan lentoyhtiön sivujen kautta
Lentoyhtiöt voivat muuttaa aikataulujaan. Tarkista ajankohtaiset lentoaikataulut hyvissä ajoin sekä meno- että paluumatkalle joko lentoyhtiöstä tai osoitteessa http://www.checkmytrip.com.

Matkatavarat

Hintaan sisältyy käsimatkatavara (55x40x23 cm) + yksi henkilökohtaisen tavara (30x40x10 cm), joiden kokonaispaino on yhteensä 8 kilogrammaa. Ruumamatkalaukut lisämaksusta.

Lisämatkatavarat

Lisämatkatavarat reittilennoille – Osta tästä »

Ateriat

Ateriat ovat varattavissa Air Balticin verkkosivuilta lentoyhtiön varaustunnuksella.

Ehdot

Reittilennot. Apollomatkojen reittilennoin toteutettavia matkapaketteja koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä lentoyhtiökohtaiset ehdot. Air Balticin ehdot luettavissa englanniksi osoitteessa https://www.airbaltic.com/en/general-conditions-of-carriage (avautuu uuteen ikkunaan). Apollomatkojen kaupunkilomat ovat aina omatoimimatkoja, jotka toteutetaan reittilennoilla. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät valitun lentoyhtiön ja hotellin varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti. Apollomatkat noudattavat lentoyhtiöiden omia peruutus- ja muutosehtoja, jotka eivät yleensä salli mitään muutoksia lipun kirjoittamisen jälkeen.

Lisää matkatavarapainoa voi ostaa verkosta 60-5 vuorokautta ennen lähtöä. Lentokentällä ylipainosta veloitettava hinta on etukäteen ostettua arvokkaampi.

Avustettavat matkustajat

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta https://www.airbaltic.com/fi/index

Lemmikit lennolla

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta https://www.airbaltic.com/fi/index