Air Baltic (BT)

Air Baltic Corporation  AS
Riga International Airport
LV-1053 Latvia
p. + 371 67207069 Lentoyhtiön verkkosivu https://www.airbaltic.com/fi/index

Lähtöterminaali

Air Balticin lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalista 1. Tarkista ajantasainen tieto Helsinki-Vantaan lentoaseman sivuilta

Lähtöselvitystavat

Lomalennot: Lähtöselvitystiski (maksuton)

Ehdot

Rantalomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.

Matkatavarat

Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 6 kg /hlö (maksimimitat 55 x 40 x 20 cm). Lennolle on ostettavissa lisämaksusta 20 kg /hlö ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, jonka hinta on 16€/meno-paluu.

Yleistä matkatavaroista:
Alle 2-vuotias sylilapsi voi ottaa yhden 10 kg:n kirjatun matkatavaran. Lapsi voi ottaa mukaan yhdet täysin kokoontaitettavat lastenvaunut tai -rattaat, kantolaukun tai auton turvaistuimen maksutta. Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 20 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

 

Istumapaikat

Lennolle on mahdollista varata mieluinen istumapaikka lisämaksusta –  Varaa tästä » 
Istumapaikat voi ostaa aikaisintaan 60-5 vuorokautta ennen lähtöä.

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 6 kg /hlö (maksimimitat 55 x 40 x 20 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara hintaan 35€/meno-paluu (kesä 2019), 24€/meno-paluu (kesä 2020).

Lisämatkatavarat

Lisää matkatavarapainoa voi ostaa verkosta 60-5 vuorokautta ennen lähtöä. Lentokentällä ylipainosta veloitettava hinta on etukäteen ostettua arvokkaampi.

Ateriat lennolla

Voit ostaa Air Balticin lennoille aterian lisämaksusta. Varaa lennon ateria muun varauksen yhteydessä. Ateria lennolla maksaa alk. 25€/meno-paluu/aikuinen ja 28€/meno-paluu/lapsi (2-11v). Alle 2-vuotiaille sylilapsille ei voi ostaa ateriaa.


Erikoisateria

Lennolle on mahdollista tilata etukäteen vegaani-, gluteeniton, laktoositon tai diabeetikoille sopiva lentoateria. Ateria on mahdollista tilata online-varausjärjestelmämme tai asiakaspalvelumme kautta. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 5 vrk ennen lähtöä.

Tax free

Lomalennoille ei ole mahdollista tilata tax free -tuotteita ennakkoon. Lomalennolla ei myöskään myydä tax free -tuotteita. 

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla 

Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Lähtöselvitystavat

Reittilennot: Kun varaat Apollomatkojen kaupunkiloman, tapahtuu lennon lähtöselvitys aina suoraan lentoyhtiön sivujen kautta
Lentoyhtiöt voivat muuttaa aikataulujaan. Tarkista ajankohtaiset lentoaikataulut hyvissä ajoin sekä meno- että paluumatkalle joko lentoyhtiöstä tai osoitteessa http://www.checkmytrip.com.

Ehdot

Reittilennot. Apollomatkojen kaupunkilomia koskevat yleiset matkapakettiehdot sekä lentoyhtiökohtaiset ehdot. Air Balticin ehdot luettavissa englanniksi osoitteessa https://www.airbaltic.com/en/general-conditions-of-carriage (avautuu uuteen ikkunaan). Apollomatkojen kaupunkilomat ovat aina omatoimimatkoja, jotka toteutetaan reittilennoilla. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät valitun lentoyhtiön ja hotellin varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti. Apollomatkat noudattavat lentoyhtiöiden omia peruutus- ja muutosehtoja, jotka eivät yleensä salli mitään muutoksia lipun kirjoittamisen jälkeen.

Matkatavarat

 

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 6 kg /hlö (maksimimitat 55 x 40 x 20 cm. 

Lisämatkatavarat

Lisämatkatavarat reittilennoille – Osta tästä »

Lisää matkatavarapainoa voi ostaa verkosta 60-5 vuorokautta ennen lähtöä. Lentokentällä ylipainosta veloitettava hinta on etukäteen ostettua arvokkaampi.

Avustettavat matkustajat

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta https://www.airbaltic.com/fi/index

Lemmikit lennolla

Lisätiedot lentoyhtiön verkkosivulta https://www.airbaltic.com/fi/index