Sol Nessebar Mare Bay

Sol Nessebar Mare Bay on mainio valinta vesipedoille. Hotellilla on kaksi allasaluetta, yksi vesipuisto pienemmille lapsille ja yksi koko perheelle sopiva vesipuisto. Meri on kivenheiton päässä, joten voit myös helposti tehdä virkistävän pulahduksen sinne.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,5 10:stä
Perustuu 6 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 520 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol Nessebar Mare Bay koostuu kahdesta rakennuksesta, Maresta ja Baysta, jotka sijaitsevat parin sadan metrin etäisyydellä toisistaan. Ruokailut, baarit ja altaat ovat käytettävissä vain kyseisen osan vieraille, muut hotellin palvelut ovat yhteisiä.

Maressa ja Bayssa on molemmissa allasalueet. Bay-osan allasalueella on uima-allas matalammalla lastenosiolla ja Mare-osassa on erillinen lastenallas sekä pieni allas vesiliukumäillä. Kaksi sisäallasta, yksi molemmissa hotellin osissa.

Hotellialueella on koko perheelle suunnattu iso vesipuisto, jossa on neljä allasta, joista yksi on iso lastenallas. Vesipuistossa on yhteensä seitsemän vesiliukumäkeä, joista kaksi soveltuu pienemmille lapsille. Viisi isointa likumäkeä on tarkoitettu yli 120cm lapsille, ja kaksi pienempää on tarkoitettu alle 120cm lapsille. Vesipuisto on auki kesäkuun alusta syyskuun loppuun, säävarauksella.

Allaspyyhkeet panttia vastaan. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella, vesipuistossa ja hotelliosien välisellä aurinkoterassilla. Allasalueiden yhteydessä on allasbaarit.

Mare ja Bayn noutopöytäravintoloissa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Hotellissa on japanilainen baari, Umi, joka tarjoilee sushia ja tempuraa iltaisin. Chinese Hot-Pot tarjoaa kiinalaista ruokaa. Taperia Malecon on the Bay tarjoilee tapaksia, sangriaa ja juomia. Saksalaisia erikoisuuksia ja olutta tarjoillaan Der Biergartenissa. Jokaisen ravintolan aukioloajat löydät "lue lisää All Inclusive" kohdasta. Pukukoodi - miehillä pitkät housut illallisella kaikissa ravintoloissa.

Naapurihotelli Sol Nessebar Palacessa on kuntosali, jota Sol Nessebar Mare Bayn asiakkaat voivat käyttää maksutta. Naapurihotellissa on myös jacuzzi, hamam, höyrysauna ja sauna käytettävissä lisämaksusta.

Hotellilla järjestetään erilaisia aktiviteetteja päivittäin, kuten aerobiciä ja vesijumppaa. Iltaisin viihdeohjelmaa. Tennistä, koripalloa, boulea, minigolfia, pöytätennistä, jalkapalloa, biljardia ja lentopalloa.

Hotellin oma englanninkielinen lastenkerho (4-12-vuotiaille). Leikkipaikka.

Maksuton wifi vastaanotossa. Rannalle kulkee rappuset. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Nessebariin kulkee korkeasesongin aikaan vene lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 7.30-10.00.
 • Lounaspöytä pääravintolassa, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä pääravintolassa, klo 18.00-21.00.
 • Yksi illallinen viikossa Chinese Hot-Pot -ravintolassa sis. juomat, klo 18.30-21.30. Avoinna kesäkuun puolivälistä syyskuun alkuun.
 • Hampurilaisia ja hot dogeja Sol Nessebar Bayn allasbaarissa klo 12.00-15.00. Avoinna kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun.
 • Fish & ChipsSol Nessebar Maren allasbaarissa, klo 12.00-15.00. Avoinna kesäkuun puolivälistä syyskuun alkuun.
 • Yksi illallinen viikossa italialaisessa ravintolassa Osteria del Golf Sol Nessebar Palacessa, klo 18.30-21.30. Pöytävaraus vaaditaan. Avoinna kesäkuun puolivälistä syyskuun puoliväliin.
 • Sushia, tempuraa ja misokeittoa Umi Japanese Cornerissa Sol Nessebar Bayn ja Sol Nessebar Maren aulassa, klo. 21.00-22.00. Avoinna kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun.
 • Iltapäiväkahvit Taperia Maleconissa Sol Nessebar Bayssa, klo 11.00-18.00
 • Tapaksia ja sangriaa Taperia Maleconissa Sol Nessebar Bayssa, klo 20.00-22.00. Avoinna kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin.
 • Välipaloja ja olutta Der Biergartenissa Sol Nessebar Maressa, klo 12.00-15.00 ja olutta klo 20.00-23.00 Avoinna kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin
 • Paellaa Paellador Levante -ravintolassa. klo 12.00-15.00. Avoinna kesäkuun puolivälistä syyskuun alkuun
 • Panineja Embarcaderossa, klo 12.00-15.00. Avoinna kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin
 • Jäätelöä Gelateriassa klo 10.00-16.00 ja Pool Bar Palacen allasbaarissa klo 11.00-16.00
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia kaikissa hotellin baareissa, klo. 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Ravintoloissa edellytetään iltaisin siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace on mukava All Inclusive-hotelli, jolla on jotain tarjottavaa koko perheelle! Hotellissa on suuri allasalue, suuri vesipuisto vesiliukumäkineen, lastenkerho sekä ihana spa. All Inclusive sisältyy hintaan, ja tarjolla on useita ravintoloita ja baareja. Kesäisin rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Paradiso

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen. Hotellin tunnelma on aikuiseen makuun, mutta toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset.

Mirage Apartments

Mirage Apartments sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan rannan tuntumassa Nessebarissa. Hotellin allasalueelta on kaunis näköala merelle ja asut valoisissa ja raikkaissa huoneistoissa, joista osaan mahtuu jopa 6 henkilöä. Lyhyt kävelymatka Nessebarin vanhoihin osiin, joissa on ravintoloita, viihtyisiä kauppoja, katumarkkinoita ja menneen aikakauden jäänteitä.

Sol Marina Palace

All Inclusive -hotelli Sol Marina Palace on moderni hotelli, jonka kattoterassilta on merinäköala, jossa on uima-allas ja ihana ravintola ja baari. Hotelli sijaitsee Nessebarin modernissa kaupunginosassa, kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja rannasta. Jos haluat yöpyä hotellissa, sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Mirage Hotel

Mirage Hotel Nessebarissa tarjoaa upeat näkymät merelle ja ympäristöön. Täydellisellä paikalla meren rannalla ja kävelymatkan päässä keskustasta. Täydellinen hotelli mukavaa ja rentouttavaa lomaa varten Bulgariassa.