Paradiso

  • Lähellä rantaa
  • Kävelymatka Sunny Beachille

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen. Hotellin tunnelma on aikuiseen makuun, mutta toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 35 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä Paradiso sijaitsee upealla paikalla rannalla Nessebarin pohjoispuolella. Hotellissa on mukava allasalue, jossa on altaan lisäksi allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Ravintola, joka tarjoilee ruokaa niin buffetista kuin à la carte -listalta. Ravintolasta on kaunis merinäköala. Maksuton suuri kuntosali uusilla laitteilla.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Kauppa. Aula. Vastaanotto. Rannalle on noin 50 metriä ja Nessebarin vanhaan osaan noin 1,5 kilometriä.

Ateriat

Huoneistot
Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä.

Perhehuoneet
Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace on mukava All Inclusive-hotelli, jolla on jotain tarjottavaa koko perheelle! Hotellilla on iso allasalue, aktiviteetteja, vesipuisto ja viihtyisä spa.

Sol Nessebar Mare Bay

Sol Nessebar Mare Bay on mainio valinta vesipedoille. Hotellilla on kaksi allasaluetta, yksi vesipuisto pienemmille lapsille ja yksi koko perheelle sopiva vesipuisto. Meri on kivenheiton päässä, joten voit myös helposti tehdä virkistävän pulahduksen sinne.