Sol Nessebar Palace

 • All Inclusive sisältyy
 • Suuri vesipuisto
 • Aktiviteetteja koko perheelle

Sol Nessebar Palace on mukava All Inclusive-hotelli, jolla on jotain tarjottavaa koko perheelle! Hotellilla on iso allasalue, aktiviteetteja, vesipuisto ja viihtyisä spa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1053 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol Nessebar Palace on osa Sol Nessebar Resortia, joka koostuu Sol Nessebar Baysta ja Sol Nessebar Maresta. Hotellit sijaitsevat parin sadan metrin päässä toisistaan. Ruokailut, baarit ja altaat ovat käytettävissä vain kyseisen osan vieraille, muut hotellin palvelut ovat yhteisiä. Useat aktiviteetit, viihdeohjelmat, lastenkerhot ja ravintolat sijaitsevat Sol Nessebar Mare Bayssa.

Sol Nessebar Palacessa on iso allasalue, jossa on matalampi osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella, vesipuistossa ja Mare- ja Bay-osioiden välisellä aurinkoterassilla. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari.

Hotellialueella on koko perheelle suunnattu iso vesipuisto, jossa on neljä allasta, joista yksi on iso lastenallas. Vesipuistossa on yhteensä seitsemän vesiliukumäkeä, joista kaksi soveltuu pienemmille lapsille. Viisi isointa likumäkeä on tarkoitettu yli 120cm lapsille, ja kaksi pienempää on tarkoitettu alle 120cm lapsille. Vesipuisto on auki kesäkuun alusta syyskuun loppuun, säävarauksella.

Sol Nessebar Palacen pääravintola tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista noutopöydästä. Japanilainen baari Umi tarjoilee sushia ja tempuraa iltaisin. Malecon Bar Bayn puolella tarjoilee tapaksia, sangriaa ja juomia. Saksalaisia erikoisuuksia ja olutta tarjoillaan Der Biergartenissa.

Maksuton kuntosali. Spa, jossa jacuzzi, hamam, höyrysauna ja sauna lisämaksusta.

Hotellilla järjestetään erilaisia aktiviteetteja päivittäin, kuten aerobiciä ja vesijumppaa. Iltaisin viihdeohjelmaa. Tennistä, koripalloa, boulea, minigolfia, pöytätennistä, jalkapalloa, biljardia ja lentopalloa.

Hotellin oma englanninkielinen lastenkerho (4-11-vuotiaille). Leikkipaikka.

Maksuton wifi vastaanotossa. Rannalle kulkee rappuset. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Nessebariin kulkee korkeasesongin aikaan vene lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, pääravintolassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, pääravintolassa.
 • Illallispöytä, klo 18.00-21.00, pääravintolassa.
 • Snacksejä, yksinkertaisia annoksia kuten pizzaa, hampurilaisia, salaattia sekä jäätelöä, klo 10.00-17.00, allasbaarissa.
 • Jäätelöä, klo 11.00-16.30 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Ice Pavilionissa.
 • Panineja, klo 11.00-15.00, Bar Embarcaderossa.
 • Jäätelöä, klo 11.00-16.30, Ice Pavilionissa.
 • Snacksejä ja olutta Der Biergartenissa klo 11.00-18.30 ja 20.00-23.00
 • Olutta, klo 16.00-23.00, Der Biergartenissa.
 • Kahvia, teetä ja voileipiä, klo 10.00-18.00 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Bar Embarcaderossa.
 • Paellaa, klo 12.00-15.00 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Paellador Levantessa.
 • Illallinen, klo 18.30-21.30, italialaisessa Osteria del Golfo -ravintolassa kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Sushia, klo 20.00-22.00 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Umi Japanese Cornerissa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallinen, klo 20.00-22.30, espanjalaisessa Taperia Maleconissa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Ravintoloissa edellytetään iltaisin siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Nessebar

Sol Nessebar Mare Bay

Sol Nessebar Mare Bay on mainio valinta vesipedoille. Hotellilla on kaksi allasaluetta, yksi vesipuisto pienemmille lapsille ja yksi koko perheelle sopiva vesipuisto. Meri on kivenheiton päässä, joten voit myös helposti tehdä virkistävän pulahduksen sinne.

Paradiso

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen. Hotellin tunnelma on aikuiseen makuun, mutta toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset.