Sol Nessebar Mare Bay

 • Vesipuisto
 • Useita altaita ja spa
 • All Inclusive sisältyy

Sol Nessebar Mare Bay on mainio valinta vesipedoille. Hotellilla on kaksi allasaluetta, yksi vesipuisto pienemmille lapsille ja yksi koko perheelle sopiva vesipuisto. Meri on kivenheiton päässä, joten voit myös helposti tehdä virkistävän pulahduksen sinne.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 398 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol Nessebar Mare Bay koostuu kahdesta rakennuksesta, Maresta ja Baysta, jotka sijaitsevat parin sadan metrin etäisyydellä toisistaan. Ruokailut, baarit ja altaat ovat käytettävissä vain kyseisen osan vieraille, muut hotellin palvelut ovat yhteisiä.

Maressa ja Bayssa on molemmissa allasalueet. Bay-osan allasalueella on uima-allas matalammalla lastenosiolla ja Mare-osassa on erillinen lastenallas sekä pieni allas vesiliukumäillä. Kaksi sisäallasta, yksi molemmissa hotellin osissa.

Hotellialueella on koko perheelle suunnattu iso vesipuisto, jossa on neljä allasta, joista yksi on iso lastenallas. Vesipuistossa on yhteensä seitsemän vesiliukumäkeä, joista kaksi soveltuu pienemmille lapsille. Viisi isointa likumäkeä on tarkoitettu yli 120cm lapsille, ja kaksi pienempää on tarkoitettu alle 120cm lapsille. Vesipuisto on auki kesäkuun alusta syyskuun loppuun, säävarauksella.

Allaspyyhkeet panttia vastaan. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella, vesipuistossa ja hotelliosien välisellä aurinkoterassilla. Allasalueiden yhteydessä on allasbaarit.

Maren ja Bayn noutopöytäravintolat tarjoilevat aamiaista, lounasta ja illallista. Japanilainen baari Umi tarjoilee sushia ja tempuraa iltaisin. Malecon Bar Bayn puolella tarjoilee tapaksia, sangriaa ja juomia. Saksalaisia erikoisuuksia ja olutta tarjoillaan Der Biergartenissa. Siistiä pukeutumista vaaditaan - pitkät housut miehille illallisaikaan kaikissa ravintoloissa.

Naapurihotelli Sol Nessebar Palacessa on kuntosali, jota Sol Nessebar Mare Bayn asiakkaat voivat käyttää maksutta. Naapurihotellissa on myös jacuzzi, hamam, höyrysauna ja sauna käytettävissä lisämaksusta.

Hotellilla järjestetään erilaisia aktiviteetteja päivittäin, kuten aerobiciä ja vesijumppaa. Iltaisin viihdeohjelmaa. Tennistä, koripalloa, boulea, minigolfia, pöytätennistä, jalkapalloa, biljardia ja lentopalloa.

Hotellin oma englanninkielinen lastenkerho (4-12-vuotiaille). Leikkipaikka.

Maksuton wifi vastaanotossa. Rannalle kulkee rappuset. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Nessebariin kulkee korkeasesongin aikaan vene lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00, pääravintolassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, pääravintolassa.
 • Illallispöytä, klo 18.00-21.00, pääravintolassa.
 • Snacksejä, yksinkertaisia annoksia kuten pizzaa, hampurilaisia, salaattia sekä jäätelöä, klo 10.00-18.00, allasbaarissa.
 • Jäätelöä, klo 11.00-16.30 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Ice Pavilionissa.
 • Panineja, klo 11.00-15.00, Bar Embarcaderossa.
 • Jäätelöä, klo 10.00-16.30, Ice Pavilionissa.
 • Snacksejä ja olutta Der Biergartenissa klo 11.00-18.30 ja 20.00-23.00
 • Olutta, klo 16.00-23.00, Der Biergartenissa.
 • Kahvia, teetä ja voileipiä, klo 11.00-18.30 ja 20.00-23.00 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Bar Embarcaderossa.
 • Paellaa, klo 12.00-15.00 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Paellador Levantessa.
 • Illallinen, klo 18.30-21.30, italialaisessa Osteria del Golfo -ravintolassa kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Sushia, klo 20.00-22.00 (kesäkuusta syyskuun puoleen väliin), Umi Japanese Cornerissa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallinen, klo 20.00-22.30, espanjalaisessa Taperia Maleconissa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Der Biergarten on auki klo 11.00-18.30 toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun, ja tarjoilee saksalaisia annoksia.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Ravintoloissa edellytetään iltaisin siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace on mukava All Inclusive-hotelli, jolla on jotain tarjottavaa koko perheelle! Hotellilla on iso allasalue, aktiviteetteja, vesipuisto ja viihtyisä spa.

Paradiso

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen. Hotellin tunnelma on aikuiseen makuun, mutta toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset.