Dubai

  • Tasokasta rantalomaa suurkaupungissa
  • Shoppailijan paratiisi

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Tervetuloa Arabian niemimaan vaikuttavimpaan metropoliin – kaupunkiin, joka täyttää kaikki lomatoiveet. Dubaissa voit viettää aamun golfkentällä, pulahtaa päiväuinnille 25-asteiseen mereen ja käydä illalla kokeilemassa taitojasi laskettelurinteessä. Dubai sopii monenlaisille matkailijoille, ja tekemistä riittää sekä lapsille että aikuisille. Loma Dubaissa on herkullisia aterioita, ihania rantoja ja loputtomasti nähtävää. Ja mikä parasta, lento kestää vain 6,5 tuntia.Lisätiedot Dubai

Aikaero

talvella +2 tuntia, kesällä +1 tunti (GMT +4)

Valuutta

Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien dirham (AED)

Ravintolat

Keskihinta illalliselle on noin 20 €. Alkoholi on erittäin kallista.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka lentokentältä Dubain hotelleihin kestää noin 30-60 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 15-45 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Uutena vuotena (31.12-1.1) lentokenttäkuljetus voi kestää 1,5 tuntia normaalia pidempään eri tapahtumien vuoksi. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat

Dubaissa on upeita rantoja ja merivesi on kristallinkirkasta. Hyvät mahdollisuudet rantalomailuun. Rannalla voi olla normaalit uima-asut yllä, yläosattomissa auringonotto kielletty. Allasveden lämpötila on usein säädelty hotelleissa ja vesi on virkistävän viileää.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 25°c
helmi 26°c
maalis 28°c
huhti 33°c
touko 37°c
kesä 39°c
heinä 41°c
elo 41°c
syys 39°c
loka 36°c
marras 31°c
joulu 27°c
8,6 10:stä Dubai
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 510 arvioon
Suosituimmat hotellit
JA Beach - talvi 24/25
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kahden hengen huone, 5 yötä, 6/11 2024, Helsinki
alkaen
1 005 EUR
Varaa

JA Ocean View
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kahden hengen huone, 5 yötä, 6/11 2024, Helsinki
alkaen
1 162 EUR
Varaa

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 


Apollomatkalaisten lomatunnelmia

Tämä on aitoa lomaa! Jaa parhaat lomakuvasi kanssamme tägäämällä tai mainitsemalla @apollomatkat postauksessasi Instagramissa


 

Kaikki matkakohteet Arabiemiraatit

Ajman

Tunnetko jo Ajmanin – Dubain tuntemattomampi naapuri ja Arabiemiraattien pienin emiraatti. Vaikka Dubain suurkaupunki on vain noin tunnin ajomatkan päässä, on tunnelma Ajmanissa täysin erilainen ja rauhallinen. Täällä nautit lomasta pitkien valkoisten hiekkarantojen äärellä ja asut viiden tähden spa-hotellissa, jossa on useita tasokkaita ravintoloita.

Ras Al Khaimah

Miksi lähteä lomalle Ras Al Khaimahiin: Upeita hiekkarantoja & auringonpaistetta Rentoa lomatunnelmaa huojuvien palmujen katveessa Edullisia ja laadukkaita hotelleita Jännittäviä retkiä, kuten maailman pisin zipline!

Abu Dhabi

Matkusta Abu Dhabiin viettämään aurinkoista lomaa futuristisilla horisonteilla, kansainvälisellä keittiöllä ja laajoilla hiekkarannoilla. Abu Dhabi kuuluu Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja on maan pääkaupunki. Siellä yhdistyy moderni luksus, kulttuuri ja perinteet. Yas-saarella Abu Dhabin kaupungin laitamilla on useita teemapuistoja, vesipuistoja ja ruokaelämyksiä koottuna yhteen paikkaan, kun taas kaupungin keskusta on täynnä historiallisia kohteita ja arabikulttuuria.