Restaurang Shimmers i Dubai

Dubain ravintolat

Dubaissa ei tarvitse hakea ruokapaikkaa kauaa – löydät gourmet-ravintoloita ja pikaruokaketjuja lähes jokaisesta kadunkulmasta. Olemme listanneet alle omia suosikkejamme, jotta sinulla olisi helpompi suunnistaa Dubain ravintolaviidakossa. 

Shimmers – hienostuneesti

Tämä rantalounge (kuva yllä) sijaitsee erinomaisella paikalla meren rannalla ja tarjoilee ensiluokkaista ruokaa, kuten keittoja, wrappeja, pastaa ja muita herkkuja. Suosittelemme testaamaan mausteista tomaattikeittoa sitruunaruoholla. Ruoan jälkeen voit halutessasi kokeilla shishaa (vesipiippu) tai tilata hyvän drinkin. Avoinna päivittäin klo 18.00-1.30. 

Missä: Hotel Mina a'Salam, Jumeirah.
Puhelin: +971 4 366 6730

Zaatar W Zeit – nopeaa ja maukasta

Pikaruokaketju Zaatar W Zeit:sta voit ostaa helposti ja nopeasti salaatteja, pizzoja, wrappeja ja voileipiä – loistava vaihtoehto silloin, kun olet liikkeellä. Ketju on tunnettu erityisesti hyvistä kanawrapeistään. Löydät ravintolan useimmista ostoskeskuksista ja Jumeirah Beachilta. 

At.mosphere – illallinen näköalalla

Voit nauttia sikarista ja baarimikon loihtimasta signature cocktailista maailman korkeimmassa rakennuksessa, Burj Khalifassa. 122. kerroksessa sijaitsevan ainutlaatuisen ravintolan sisustuksen on suunnitellut Giorgio Armani. Täällä voit nauttia hyvän päivällisen tai à la carte -lounaan ravintolan sijaintiin (ja näkymään!) nähden kohtuullisella hinnalla.

Varaa pöytä: [email protected]
Puhelin: +971 4 888 3828

Trader Vic’s – tropiikin tunnelmissa

Trader Vic´s on värikäs polynesialaisella tyylillä sisustettu cocktailbaari. Live-musiikin lisäksi baarissa tarjoillaan trooppisia drinkkejä ja modernia Asian fusion -ruokaa. Trader Vic’sin Kalifornian baarissaon kehitetty maailmankuulu Mai Tai -drinkki vuonna 1944, joten täällä voit tilata alkuperäisen reseptin mukaan valmistetun Mai Tain! Baarissa on myös viihtyisä terassi, jossa voi nauttia näkymästä alueella kiertelevälle kanaalille. Tilaa rapeaa ankkaa, tika tika puka puka – ja tietysti Mai Tai! Avoinna päivittäin klo 19.00-1.30.

Missä: Souk Madinat Jumeirah 
Varaa pöytä: http://tradervicsmadinat.com/
Puhelin: +971 4366 5646

Al Hallab Restaurant & Sweets – libanonilainen Dubai Mallissa

Useimmat Dubain parhaista ravintoloista sijaitsevat hotelleissa tai ostoskeskuksissa. Tämä mainio libanonilainen ravintola sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät upeille suihkulähteille ja Burj Khalifalle. Tämän lisäksi ravintolan ruokalista on täynnä ensiluokkaisia annoksia, kuten baba ganoushia,  fattoushia tai tutumpia mixed grill -annoksia. Al Hallabissa ei tarjoilla lainkaan alkoholijuomia.

Missä: Dubai Mall, 3:e våningen. 
Varaa pöytä: http://www.alhallabrestaurant.com
Puhelin: +971 4 330 8828