Parsemester i Dubai

Dubain lomavinkkejä teille kahdelle

Dubaissa kaikki on suurta ja vaikuttavaa, ja kaupungista löytyy jokaiselle lomailijalle jotakin. Dubai tarjoaa eksoottisia kokemuksia, upeita hotellialueita, shoppailua ja maailmanluokan kulinaarisia elämyksiä sekä paljon muuta.  Dubaissa on kaikkea mitä tarvitsette romanttisen loman viettoon kahdestaan. Harva kaupunki tarjoaa madollisuuden yhdistää ranta- ja kaupunkiloman, takuuvarman auringon sekä alle kuuden tunnin lentomatkan Suomesta. 

Dubai

Dubaissa on ohjelmaa joka viikonpäivälle:

Lauantai:

Saapuminen Dubaihin.

Sunnuntai: 

Rentoutumista hotellin altaalla tai rannalla. Dubai on oikea kultakaivos mitä ravintoloihin tulee, täältä löydät kaikkea gourmet – ravintoloista rentoihin ruokapaikkoihin. Katso ravintolavinkkimme tästä.

Maanantai:

Hyppää taksiin ja hurauta Dubai Mallille. Täällä on mahtavien ostosmahdollisuuksien lisäksi voit samalla ihailla nähtävyyksiä ostoskeskuksessa tai sen välittömässä läheisyydessä. Ota tauko shoppailusta ja vieraile Dubai Aquariumissa, maailman suurimmassa akvaariossa. Voit ihastella näkymiä Burj Khalifasta tai pimeän tullen suihkulähdeshowta Dubai Mallin ulkopuolella. Lippujen osto Burj Khalifaan voi olla haasteellista paikan päällä, joten kannattaa ostaa liput ennakkoon heidän nettisivuiltaan tai lähteä mukaan Moderni Dubai – retkellemme. 

High Tea på Burj Al Arab

Tiistai:

Hemmottelua ylellisellä iltapäiväteellä ”maailman ainoassa seitsemän tähden hotellissa”, Burj Al Arabissa. Panoraamanäköalat hotellista palmusaareen ja ”The World” –saariryhmään ovat upeat. Tule mukaan Moderni Dubai ja iltapäivätee Burj Al Arabissa – retkellemme tai varaa ”HIgh Tea” iltapäivätee hotellin nettisivuilta. 

Keskiviikko:

Suuntaa Jumeirah Beachille ja nauti rantapäivästä.  Useat hotellit tarjoavat shuttle – kuljetuspalvelun rannalle, tai voit myös ottaa taksin hotellilta.

Dubain romanttisimpiin kokemuksiin kuuluu Dhow Cruise – risteily, jossa opastetusti kierretään Dubain lahdella pilvenpiirtäjiä ihaillen. Risteilyn aikana voit myös syödä illallisen erinomaisen palvelun siivittämänä. Paikat risteilylle kannattaa varata hyvissä ajoin tai voit myös lähteä mukaan Romanttinen illallinen dhow-veneellä – retkellemme. 

Torstai:

Suuntaa kohti Dubai Marinaa, jossa voit ihastella kauniita veneitä ja pilvenpiirtäjiä. Lyhyen ajomatkan päässä on The Walk – katu, jossa on paljon kahviloita ja ravintoloita.  

Perjantai:

Nauti auringosta uima-altaalla tai lähde tutustumaan markkinoihin yhdessä kaupungin vanhimmista alueista, Bur Dubaissa. Täällä voit tehdä tuliaisostoksia, kuten perinteisiä käsitöitä ja kultakoruja, ja kokea vilkkaan markkinatunnelman.

Mikäli ehdit, suosittelemme päiväretkeä Abu Dhabiin. Siellä voit ihastella kaupungin upeaa arkkitehtuuria, valtavaa Sheikh Zayedin moskeijaa ja kokea paikan historiaa. 

Lauantai:

Kotimatka.