25hours Hotel One Central

25hours Hotel One Central sijaitsee kätevästi Trade Centerin alueella, lähellä World Trade Centeria Dubaissa. Täällä beduiinien vanhat perinteet kohtaavat Dubain modernin elämän ja vierailun jälkeen sinulla on aina tarina kerrottavana. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, kattoallas ja mahdollisuus lainata sekä sähköpyöriä että autoja maksutta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior -huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 17 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 6 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

25hours Hotel One Central on sosiaalinen keskus, paikka, jossa kansainväliset matkailijat ja paikalliset vieraat kohtaavat yhteisössä. Hotellissa on 434 huonetta ja sviittiä sekä huoneita luovaan toimintaan, tapahtumiin ja yhteistyöhön. Hotelli on moderni, raikas, ja siinä on teollinen tunnelma, ja sieltä on näkymät Museum of the Futureen, joka on lähellä Dubai International Financial Centre keskusta. MINI-autojen ja Schindelhauer-sähköpyörien vuokraamisen lisäksi hotellissa on myös spa, kattoallas ja Dubain ensimmäinen kattosauna.

Hotellissa on viisi ravintolaa ja baaria, jotka vievät kulinaariselle matkalle ympäri maailmaa Pohjois-Intiasta Baijerin oluthalliin.

Nomad Day Bar on koko päivän avoinna oleva kahvila, jota johtavat Nightjar Coffeen palkitut paikalliset baristat. Hotellin sydämessä sijaitseva baari on hyvä paikka kokoontua yhteen ja nauttia hyvää kahvia tai jotain kevyttä syötävää.

Tandoor Tina on Lontoon kuuluisan Tandoor Chop Housen viihtyisä tytärravintola. Täällä tarjoillaan pohjoisintialaista ruokaa leikkisällä brittiläisellä otteella.

Kuudennessa kerroksessa sijaitseva Monkey Bar on yksi Dubain jännittävimmistä uusista cocktailbaareista. Baarista on vaikuttava näkymä Museum of The Future -museoon ja Zabeel-puistoon, kun taas terassi (missä on apinahäkkejä ryhmille) on täydellinen drinkille auringonlaskun aikaan, ja tunnelmaa luo live-DJ. Juomamenun lisäksi saatavilla Latinalaisen Amerikan inspiroima ruokalista ja kokemisen arvoisia viikonloppubrunsseja.

Ernst on baijerilainen Biergarten & Wirsthaus, jossa tarjoillaan erilaisia saksalaisia hanaoluita, Dubain parasta Weissweinia ja kotitekoisia pretzelejä. Täällä urheilun live-otteluita eri puolilta maailmaa pääsee seuraamaan useilta näytöiltä. Baari tarjoaa myös elävää viihdettä ja tietokilpailuiltoja.

Kuudennessa kerroksessa on hotellin kuntosali. Sisäalueella on kaikkea laitteista vapaapainoihin ja kuntopyöriin. Kuntoilla voi myös ulkotiloissa. Sen jälkeen voit rentoutua viereisessä Extra Hour Spassa tai pulahtaa hotellin kattouima-altaaseen, josta on näkymät tulevaisuuden museoon. Extra Hourissa voit nauttia erilaisista hoidoista. Hotellissa on myös kampaamo ja Dubain ensimmäinen ulkosauna.

Paras tapa tutustua Dubaihin on pyörillä. Pyöräilyn ystävät voivat lainata Schindelhauer-sähköpyöriä hotellilta. Lähde rauhassa pyöräretkelle läheisen Zabeel Parkin ympäristöön tai polje alas DIFC:hen tai Dubain keskustaan. Ja jos haluat mennä hieman pidemmälle, hotelli tarjoaa maksuttoman koeajon MINI-autolla. Vieraile vastaanotosta lainataksesi yhtä heidän tarjoamistaan neljästä MINI-autosta.

Aulassa on myymälä, joka myy paikallisia tuotteita ja matkamuistoja.

Hotellilta on matkaa Dubai Frameen noin 4 kilometriä, Dubain keskustaan noin 6 kilometriä, vanhaan Dubaihin noin 11 kilometriä ja Dubai Design Districtiin noin 10 kilometriä. Lähimmälle rannalle, La Mer Beach, on noin 6 kilometriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Ostaessasi puolihoidon uuden vuoden ajalle kuuluu siihen uuden vuoden aattona aamiainen ja lounas.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central on raikas kaupunkihotelli ja nurkan takana sinua odottaa Dubain mielenkiintoiset nähtävyydet. Katolla sijaitsevalta uima-altaalta voit ihastella kaupungin siluettia ja eläväistä menoa. Mikäli haluat nauttia rantaelämästä, kulkee rannalle maksuton bussi päivittäin.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – lomakeskus suurkaupungin sydämessä. Täällä on viihtyisä allasalue, suuri puutarha, spa ja useita palkittuja ravintoloita. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.

Howard Johnson

Hotelli Howard Johnsonissa on allasalue, kuntosali ja kolme ravintolaa. Hotelli sijaitsee Dubain kultturellissa Bur Dubain kaupunginosassa, ja on erinomainen valinta kaupungin historiasta kiinnostuneille. Taxi-veneellä pääsee helposti Deiraan, josta löytyy niin kultasoukeja, maustekojuja ja moderneja ostoskeskuksia.

Centara Mirage Beach Resort

Hiljattain rakennettu Centara Mirage Beach Resort sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Deiran saarilla. Perhehotelli upealla sijainnilla rannassa, suurella allasalueella ja jännittävällä seikkailuvesipuistolla. Hotellin sisustus on saanut inspiraationsa myyttisistä thaimaalaisista ja arabialaisista seikkailuista, ja hotellissa on useita ravintoloita ja baareja sekä kuntosali ja spa.