Fairmont Ajman

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. Modernissa 14-kerroksisessa hotellissa on dramaattinen ja kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut hienolla allasalueella tai yksityisellä hiekkarannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 53 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3807 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Farimont Ajmanissa on suuri ja mukava allasalue, jossa on allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia ruokia, ja uima-allas, jossa on lasten osa. Aurinkotuoleja, -varjoja sekä allas- ja rantapyyhkeitä voi lainata. Yksityinen hiekkaranta.

Fairmont Ajman on moderni hotelli, jossa on useita erilaisia ravintoloita ja baareja. À la carte -ravintola Gioia ja buffetravintola Spectrum tarjoavat modernia italialaista ruokaa ja kansainvälistä herkkuja. Hotellissa on myös turkkilainen ravintola Kiyi Turkish ja allas-/rantaravintola, joka tarjoaa kevyempiä aterioita. Cocktailbaari ja sikarilounge. Hotellissa on myös tarjolla iltapäiväteetä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton pöytätennis ja tennis. Rannalla voi pelata rantalentopalloa ja lainata kajakkeja. Leikkipaikka lapsille. Hotellissa on kylpylä, joka tarjoaa useita erilaisia hoitoja lisämaksulla.

Lähimpään keskustaan on matkaa noin 1,5 kilometriä. Hotelli tarjoaa kuljetuksen Dubai Mall -ostoskeskukseen kerran päivässä (varaus tehdään vastaanotosta). Hotelli on suosittu häiden ja hääjuhlien järjestäjä.

Ikäraja Jos olet alle 21-vuotias, et voi kirjautua sisään tähän hotelliin ilman huoltajaa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaisbuffet

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
  • All Inclusive

Aamupala tarjolla klo 7.00-11.00 ja illallinen klo 18.30-22.30 buffetravintoja Spectrumissa.

Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat ennen matkaa, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaisbuffet Spectrum-ravintolassa, klo 07.00-11.00
  • Lounasbuffet Spectrum-ravintolassa, klo 12.30-15.30
  • Illallisbuffet Spectrum-ravintolassa, klo 18.30-22.30
  • Rajattomasti virvokkeita, valikoituja viinejä ja oluita aterioiden yhteydessä ja valituissa hotellin baareissa klo 11.00-23.00
  • Dine Around, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus vaihtaa lounasta tai illallista Spectrumissa ja syödä à la carte -ravintoloissa Kiyi ja Gioia ja saada 100 AED per aikuinen ja 50 AED per lapsi - ateriaa kohti päivässä. Hyvitystä ei voi tallentaa ja/tai siirtää toiselle päivälle, jos sitä ei käytetä.

Muutoksia voi ilmetä. All Inclusive on voimassa saapumispäivänä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ajman

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

Ajman Saray, a Luxury Collection Resortissa vietät tasokasta lomaa. Yksi hotellin parhaista puolista on hiekkaranta, josta on näkymät Persianlahdelle. Hotellissa majoitut tilavissa, eleganteissa huoneissa rauhallisessa Ajmanin emiraatissa. Jos haluat kokea palan Dubaista, hotellit tarjoavat myös ilmaisen bussin Dubai Mall -ostoskeskukseen.