Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Ajman Saray, a Luxury Collection Resortissa vietät tasokasta lomaa. Yksi hotellin parhaista puolista on hiekkaranta, josta on näkymät Persianlahdelle. Hotellissa majoitut tilavissa, eleganteissa huoneissa rauhallisessa Ajmanin emiraatissa. Jos haluat kokea palan Dubaista, hotellit tarjoavat myös ilmaisen bussin Dubai Mall -ostoskeskukseen.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Perhehuone 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 47 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1850 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee aivan hiekkarannalla ja täällä on suuri allas, jossa erillinen, matalampi rentoutumisosa varjossa. Erillinen poreallas aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varjossa oleva lastenallas hotellin lastenkerhon luona. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu.

Ajman Sarayssa on laaja ravintolatarjonta. Bab Al Bahr on kaksikerroksinen grilliravintola vastapäätä rantaa. Tyylikäs Safi tarjoilee pihvejä, kalaa ja aasialaista ruokaa merinäkymin Persianlahdelle. Mejhana on rento ja moderni à la carte -ravintola, jossa tarjolla on arabialaista ruokaa. Täällä on myös Marrakesh -tyylinen baari. Buffetravintola Vista on avoinna aamiaisella ja illallisella. Tarjolla on kansainvälistä ruokaa, joista osa tarjoillaan eri kokkauspisteiltä. Kahvila, joka on avoinna vuorokauden ympäri ja baari.

Maksuton kuntosali. Personal trainer lisämaksusta. Squash ja vesihiihto lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa, sauna, höyrysauna ja kauneushoitoja lisämaksusta. Kampaaja. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellin oma lastenkerho. Leikkipaikka ulkona ja leikkihuone sisätiloissa. Pankkiautomaatti. Pesulapalvelu.

Maksuton hotellibussi Dubai Malliin sekä paikalliseen galleriaan Ajmanissa.

Ikäraja Tässä hotellissa on ilman huoltajaa tapahtuvan sisäänkirjautumisen ikäraja 18, joten et voi kirjautua sisään ilman huoltajaa, jos olet alle 18-vuotias.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Soft All Inclusive
 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaisbuffet Vista-ravintolassa, klo 06.30-11.00
 • Lounasbuffet Vista-ravintolassa, klo 12.30-15.00
 • Kahden ruokalajin lounas Pool & Beach -ravintolassa, klo 12.30-15.00. Valitse menulta alku- ja pääruoka.
 • Illallisbuffet Vista-ravintolassa, klo 19.00-22.00
 • Kolmen ruokalajin illallinen Mejhana-ravintolassa, klo 18.00-23.30. Valitse menulta alkupala, pääruoka ja jälkiruoka.
 • All-inclusive-vieraat saavat 25 %:n alennuksen Bab Al Bahr -ravintolassa
 • Rajattomasti virvokkeita, talon olut-, viini- ja väkevien alkoholijuomien valikoimasta missä tahansa hotellin baarissa klo. 11.00-23.00

Soft All Inclusiveen sisältyy:

 • Soft All Inclusive ei sisällä alkoholijuomia

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. Soft All Inclusive ja All Inclusive on voimassa alkaen klo 15.00 tulopäivänä ja ja on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Vista-ravintolassa tehdään kunnostustöitä 1.6.-30.8.2024. Rakennushäiriöitä ei hotellin mukaan tule.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ajman

Fairmont Ajman

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. Modernissa 14-kerroksisessa hotellissa on dramaattinen ja kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut hienolla allasalueella tai yksityisellä hiekkarannalla.