Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Ajman Saray, a Luxury Collection Resortissa vietät tasokasta lomaa. Yksi hotellin parhaista puolista on hiekkaranta, josta on näkymät Persianlahdelle. Hotellissa majoitut tilavissa, eleganteissa huoneissa rauhallisessa Ajmanin emiraatissa. Hotelli tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Dubai Malliin, joten pääset kätevästi tutustumaan myös Dubaihin.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Perhehuone 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1683 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee aivan hiekkarannalla ja täällä on suuri allas, jossa erillinen, matalampi rentoutumisosa varjossa. Erillinen poreallas aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varjossa oleva lastenallas hotellin lastenkerhon luona. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu.

Ajman Sarayssa on laaja ravintolatarjonta. Bab Al Bahr on kaksikerroksinen grilliravintola vastapäätä rantaa. Tyylikäs Safi tarjoilee pihvejä, kalaa ja aasialaista ruokaa merinäkymin Persianlahdelle. Mejhana on rento ja moderni à la carte -ravintola, jossa tarjolla on arabialaista ruokaa. Täällä on myös Marrakesh -tyylinen baari. Buffetravintola Vista on avoinna aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Tarjolla on kansainvälistä ruokaa, joista osa tarjoillaan eri kokkauspisteiltä. Kahvila, joka on avoinna vuorokauden ympäri ja baari.

Maksuton kuntosali. Personal trainer lisämaksusta. Squash ja vesihiihto lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa, sauna, höyrysauna ja kauneushoitoja lisämaksusta. Kampaaja. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellin oma lastenkerho. Leikkipaikka ulkona ja leikkihuone sisätiloissa. Pankkiautomaatti. Pesulapalvelu. Maksuton hotellibussi Dubai Malliin sekä paikalliseen galleriaan Ajmanissa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito, Soft All Inclusive ja All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Soft All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 6.30-11.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-22.30.
  • Illallinen (kolmen ruokalajin valmis menu) intialaisessa tai turkkilaisessa ravintolassa.
  • Rajoittamattomasti alkoholittomia virvoitusjuomia, poislukien huonepalvelu ja minibaari, klo 11.00-23.00.

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 6.30-11.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-22.30.
  • Illallinen (kolmen ruokalajin valmis menu) intialaisessa tai turkkilaisessa ravintolassa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, talon valikoima olutta, viiniä ja vahvempia alkoholijuomia koko hotellissa, poislukien huonepalvelu ja minibaari, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytössä klo 12 kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ajman

Fairmont Ajman

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. Modernissa 14-kerroksisessa hotellissa on dramaattinen ja kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut hienolla allasalueella tai yksityisellä hiekkarannalla.