Deluxe-huone

Deluxe-huoneita joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Istuinryhmä ja tv kansainvälisillä kanavilla. Vesipullo toimitetaan päivittäin. Espressokeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 39-44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Perhehuoneet koostuvat kahdeesta deluxe-huoneesta, joiden välissä on ovi.

Kummassakin deluxe-huoneessa on: Parveke, osassa merinäköala. Istuinryhmä ja tv kansainvälisillä kanavilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta - maksuton vesipullo toimitetaan päivittäin. Espressokeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 78-88 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.