Fairmont Ajman

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. Modernissa 14-kerroksisessa hotellissa on dramaattinen ja kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut hienolla allasalueella tai yksityisellä hiekkarannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,6 10:stä
Perustuu 40 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3394 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on suuri ja mukava allasalue, jossa on erillinen lastenosio. Allasbaari, jossa on tarjolla kevyempiä ruokia. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhkeitä.

Fairmont Ajman on viihtyisä ja moderni hotelli, jossa on useita ravintoloita ja baareja. À la carte -ravintola Gioiassa (ei sisälly puolihoitoon) ja buffetravintola Spectrumissa on tarjolla modernia italialaista ruokaa ja kansainvälisiä makuja. Turkkilainen ravintola Kiyi Turkis (ei sisälly puolihoitoon) ja allas-/rantabaari, josta voi tilata yksinkertaisia annoksia (ei sisälly puolihoitoon). Cocktailbaari, urheilubaari ja sikarilounge. Hotelli tarjoilee jopa perinteisen "afternoon tean".

Fairmont Ajmanissa on iso ja hieno allasalue, jossa lastenosio ja allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Allasbaarista voi tilata yksinkertaisia annoksia. Yksityisellä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Leikkipaikka lapsille. Maksuton wifi koko hotellin alueella. Maksuton pöytätennis ja tennis. Rannalla voi pelata rantalentopalloa ja lainata kajakkeja. Spa, missä erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kampaaja lisämaksusta. Lähin keskusta on noin 1,5 kilometrin päässä. Hotellilta on maksuton kuljetus Dubai Mall -ostoskeskukseen kerran päivässä (varaa paikka vastaanotosta). Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Hotellilla järjestetään usein häitä ja hääjuhlia.

Ikäraja:

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • All Inclusive.

Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat ennen matkaa, syövät lapset (2-11 vuotta) maksutta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, lounas ja illallinen ravintola Spectrumissa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, tiettyjä viinejä ja olutta aterioiden yhteydessä sekä tietyissä hotellibaareissa klo 11.00- 23.00.
  • Dine around (vapaavalintainen): Mahdollisuus vaihtaa lounas tai illallinen ja syödä Kiyissa (turkkilainen ravintola) tai Gioiassa (italialainen ravintola) AED 100/aikuinen/ AED 50/lapsi arvosta per ateria, per vuorokausi. Summia ei voi yhdistää tai hyvittää vaikka arvo jäisi jonain päivänä käyttämättä.

Muutoksia voi ilmetä. All Inclusive on voimassa saapumispäivänä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ajman

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

Ajman Saray, a Luxury Collection Resortissa vietät tasokasta lomaa. Yksi hotellin parhaista puolista on hiekkaranta, josta on näkymät Persianlahdelle. Hotellissa majoitut tilavissa, eleganteissa huoneissa rauhallisessa Ajmanin emiraatissa. Hotelli tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Dubai Malliin, joten pääset kätevästi tutustumaan myös Dubaihin.