Fairmont Ajman

  • Yksityisellä hiekkarannalla
  • Aamiaispöytä sisältyy hintaan
  • Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. 14-kerroksisessa hotellissa on kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut spa-osastolla tai hienolla allasalueella. Rantapäiviä voit viettää hotellin omalla rannalla, jossa on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella siisti ja rauhallinen hotelli. Hyvä kuntosali.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2480 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fairmont Ajman on viihtyisä ja moderni hotelli, jossa on korkea palvelutaso ja useita aktiviteetteja. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja. À la carte -ravintola Gioiassa tarjoillaan modernia italialaista ruokaa (ei sisälly puolihoidon hintaan). Spectrumissa on kansainvälisiä ruokia. Kiyi Turkis (pöytävaraus vaaditaan) on erikoistunut turkkilaisiin ruokiin ja täällä välillä elävää musiikkia ja viihdettä. Cocktailbaari Solossa on sikarilounge. Hotelli tarjoilee iltapäiväteetä

Fairmont Ajmanissa on iso ja hieno allasalue, jossa lastenosio. Allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Yksityisellä rannalla on aurinkotuolit ja -varjot sekä rantabaari, josta saa myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Leikkipaikka lapsille. Maksuton pöytätennis ja tennis. Rannalla voi pelata rantalentopalloa ja lainata kajakkeja. Spa, missä erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kampaaja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellin alueella. Maksuton ilmastointi. Lähin kylä on noin 1,5 kilometrin päässä. Hotellilta on maksuton kuljetus Dubai Mall -ostoskeskukseen kerran päivässä, varaa paikka hotellissa ennakkoon, niin varmistat paikan bussista. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, lounas ja illallinen ravintola Dedicatedissa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, tiettyjä viinejä ja olutta aterioiden yhteydessä sekä tietyissä hotellibaareissa klo 11.00- 23.00.
  • Dine around (vapaavalintainen): Mahdollisuus vaihtaa lounas tai illallinen ja syödä Kiyissa (turkkilainen ravintola) tai Gioiassa (italialainen ravintola) AED 100/aikuinen/ AED 50/lapsi arvosta per ateria, per vuorokausi. Summia ei voi yhdistää tai hyvittää vaikka arvo jäisi jonain päivänä käyttämättä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 21-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue