Kokemuksia Fairmont Ajman -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Fairmont Ajman -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

3877 arvostelua
Erinomainen
 
2756
Erittäin hyvä
 
654
Hyvä
 
244
Ei kovin hyvä
 
109
Huono
 
115

Viimeisimmät 5 arviota

30.4.2019

Kirjoittanut Jet49355421058 Hattula, Suomi

Hyvätasinen hotelli ,hyvällä merinäkymällä ja uimarannalla altaineen

Siisti, nykyaikainen hotelli, hyvä uimaranta-alue, kuntoilusali hyvin varusteltu. Huone hyvätasoinen. Suihkutilassa voisivat lattiakaadot olla paremmat (sama ongelma lähes kaikissa suihkutiloissa Etelä- Euroopassa ja Lähi-Idässä), ettei suihkuvesi leviäisi suihkutilan ulkopuolelle.

 
9.4.2019

Kirjoittanut Tourist09076723491

Sateella vaikea lounastaa

Hotelli oli oikein hyvä. Osa paikkakunnan hotelleista ovat ns. kuivia, mutta tässä hotellissa saattoi janoon saada huurteisen. Rantaravintolat olivat santarannalla tai aivan sen tuntumassa, mutta valitettavasti niissä ei ollut sellaista katosta, että olisi voinut istua nauttimassa lounasta sateeella. Aamiainen oli todella monipuolinen. En missään, koskaan aiemmin ole joutunut jonottamaan aamiaiselle. Ei jonotusaika nytkään mikään pitkä ollut. Huoneet olivat melko suuria ja tyylikkäästi sisustettuja. Meillä oli suuri terassi rantaan päin.

 
16.10.2018

Kirjoittanut paivimakipaa Tampere, Suomi

Perushotelli

Asiat toimivat ok, mutta mitään spesiaalia emiraattihienoutta ei ollut. Tyynyt huonot. Aamupala suomalaiseen makuun keskiverto. Henkilökunta kliinistä "olen työssä täällä ja mukahymyilen". Henkilökunnan avuliaisuus ja neuvot heikkoja. Karttoja, neuvoja julkisen liikenteen käyttöön tmv ei kysymälläkään juuri herunut.

 
2.2.2018

Kirjoittanut EAQRSK Espoo, Suomi

Hyvä hotelli aivan rannassa

Pelkkää positiivista sanottavaa koko hotellista. Palvelu oli todella ystävällistä ja tehokasta. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja tarpeeksi. Huoneemme oli moitteettomassa kunnossa ja siivous oli ensiluokkaista. Pihan uima-altaat ovat lämmitettyjä ja tarpeeksi isot. Hotelli aivan rannalla joka oli siisti ja hyvin kunnossa pidetty. Aurinkotuoleja riittävästi ettei tule tunkua. Hotellilta päivittäin ilmainen kuljetus kahteen Dubain ostoskeskukseen joka oli plussaa. Rauhallinen alue josta löytyy pieniä kauppoja ja tarpeeksi ravintoloita. Suosittelen ja menisin mielelläni uudestaan.

 
26.3.2017

Kirjoittanut Global702323

RAUHAA RAKASTAVILLE

Hotellissa Rauhallinen ja Mukava Ilmapiiri. Henkilökunta auttavainen ja ertyiskiitos viidennen kerroksen huonepalvelijoille, jotka osasivat asiansa ja tekivät lomastamme ikimuistoisen esim. eräänä päivänä kauniit kukat huoneessamme. Kuntosalilla kävimme päivittäin kahdenviikon aikana ja aina oli yhtä mukava ja hymyilevä mies meitä vastassa. Kiitokset ja terveiset heille täältä kylmästä Suomesta.