Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Ajman Saray, a Luxury Collection Resortissa vietät tasokasta lomaa. Yksi hotellin parhaista puolista on hiekkaranta, josta on näkymät Persianlahdelle. Hotellissa majoitut tilavissa, eleganteissa huoneissa rauhallisessa Ajmanin emiraatissa. Hotelli tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Dubai Malliin, joten pääset kätevästi tutustumaan myös Dubaihin.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Perhehuone 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 66 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1779 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli sijaitsee aivan hiekkarannalla ja täällä on suuri allas, jossa erillinen, matalampi rentoutumisosa varjossa. Erillinen poreallas aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varjossa oleva lastenallas hotellin lastenkerhon luona. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu.

Ajman Sarayssa on laaja ravintolatarjonta. Bab Al Bahr on kaksikerroksinen grilliravintola vastapäätä rantaa. Tyylikäs Safi tarjoilee pihvejä, kalaa ja aasialaista ruokaa merinäkymin Persianlahdelle. Mejhana on rento ja moderni à la carte -ravintola, jossa tarjolla on arabialaista ruokaa. Täällä on myös Marrakesh -tyylinen baari. Buffetravintola Vista on avoinna aamiaisella ja illallisella. Tarjolla on kansainvälistä ruokaa, joista osa tarjoillaan eri kokkauspisteiltä. Kahvila, joka on avoinna vuorokauden ympäri ja baari.

Maksuton kuntosali. Personal trainer lisämaksusta. Squash ja vesihiihto lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa, sauna, höyrysauna ja kauneushoitoja lisämaksusta. Kampaaja. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellin oma lastenkerho. Leikkipaikka ulkona ja leikkihuone sisätiloissa. Pankkiautomaatti. Pesulapalvelu. Maksuton hotellibussi Dubai Malliin sekä paikalliseen galleriaan Ajmanissa.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Soft All Inclusive
 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Vista Buffetissa, klo 06.30-11.00.
 • Lounas tai illallinen tarjotaan klo 11.00-23.00 valitussa ravintolassa. Voit valita lounas- tai illallispöydän ravintola Vista Buffetissa, kahden ruokalajin lounaan valmiilta listalta altaalla ja kolmen ruokalajin illallisen ravintola Mejhanassa.
 • All Inclusiven ostaneet vieraat saavat 25% alennuksen ravintola Bab Al Bahrissa
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, talon olutta, viiniä ja alkoholijuomia klo 11.00-23.00.

Soft All Inclusive:

 • Alkoholilliset juomat eivät sisälly Soft All Inclusiveen

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytössä klo 12 kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

 • Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.
 • Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.
 • Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ajman

Fairmont Ajman

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. Modernissa 14-kerroksisessa hotellissa on dramaattinen ja kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut hienolla allasalueella tai yksityisellä hiekkarannalla.