Kokemuksia Villa Sonata -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,4 10:stä Perustuu 5 arvioon
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,4 / 10
Palvelu
 
7,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti, pienuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Villa Sonata -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

261 arvostelua
Erinomainen
 
162
Erittäin hyvä
 
47
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

17.11.2019

Kirjoittanut annamari k

Upea näköala

Kiva hotelli,hyvä sijainti!Meitä ei häirinnyt jyrkkä nousu,hyvää treeniä päivittäin.Huoneita on moneen suuntaan, joten näköalat vaihtelevat. Meillä kaksio kolmannessa kerroksessa, kuvissa näköalat parvekkeelta. Siivous päivittäin erittäin hyvä, henkilökunta ystävällistä ja auttavaista. Muutaman kerran lounaan perusteella ruokakin ok. Suositellaan lämpimästi!

 
24.6.2019

Kirjoittanut minttuh2015

Hotelli upein näköaloin

Villa Sonata oli erittäin positiivinen yllätys. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Hotellin aamiainen oli maittava ja hyvä. Ravintolan ruuat olivat oikein hyvät ja ravintolan henkilökunta ihan super. Huone oli suuri ja mukava ja näkymät ylimmästä kerroksesta aivan mahtavat. Hotelli sijaitsee kohtalaisen tiukan mäen rinteessä ja siksi ei ihan huonojalkaisimmille kovin hyvin sovellu. Mahtava paikka, suosittelen!

 
22.1.2019

Kirjoittanut Paavo J Joensuu, Suomi

Talviaikaan kuukausi.

Hyvin vanhahtava kalusteiltaan ja hankalan kulkumatkan päässä. Hotelliin on melkoinen nousu, eikä sovellu liikuntaesteiselle. Paljon portaita myös hotellissa. Torakoita käytävissä ja kuulemani mukaan saunatiloissa. Aamiainen melko vaatimaton ja ravintola ulkolämpötilassa, eli ulkovaatteissa syömään. Talvella ei ollut saunatiloissa toimintaa. Osa henkilökunnasta ystävällistä, respan nuoren miehen kanssa mikään ei oikein toiminut. Makuuhuoneessa ilmalämmitys, joka huusi koko ajan, mutta muut huoneet ilman lämmitystä. Näköala oli olematon.

 
13.10.2017

Kirjoittanut Pasi L Lahti, Suomi

Hyvllä sijainilla

Perheen pyörittämä huoneistohotelli lähellä Kleopatran rantaa. Sijainti hyvä mutta ei liikuntarajoitteiselle. Sijaitsee rinteessä joka vaatii pohje- ja reisijumppaa. All inclusive valinta kannattaa käyttää. Lounas ja illallinen listalta joten ei buffet jonottelua ja tuuppimista. Aamiainen niukahko. Huoneet riittävän tilavat. Huone tosin tulee varata seaside puolelta. Vuoren puolella omakotiasutusta joilla vähintään kennel joka pihalla. Ystävällinen henkilökunta.

 
8.12.2013

Kirjoittanut Roland W Tukholma, Ruotsi

Paras huoneistohotelli Alanyassa

Tämä pienen perheen omistama huoneistohotelli tarjoaa raikkaita, mukavia ja viihtyisiä huoneita. Palvelu on erinomaista, ja henkilökunta on erittäin mukava ja avulias. Hotelli sijaitsee kukkulalla, josta on upea näkymä Alanyan yli. Hotelli sijaitsee erittäin lähellä shoppailumahdollisuuksia ja Kleopatra-rantaa. Olemme yöpyneet täällä useita kertoja, ja aiomme tehdä niin myös ensi kerralla, kun vierailemme Alanyassa. Westeermark-perhe Ruotsista