Lanta Sand Resort & Spa

  • Lähellä rantaa
  • Rauhallinen ympäristö
  • Tilavat huoneet

Hotelli Lanta Sand Resort & Spa sijaitsee rauhallisella paikalla Long Beachin hiekkarannan äärellä. Täällä vietät leppoisia päiviä rannalla, tai nautit olostasi jollakin hotellin kolmesta altaasta. Hotellissa on myös kenties yksi koko saaren parhaista auringonlaskubaareista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle. Kahden hengen huone allaspääsyllä 1-4 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Bungalow jaetulla altaalla 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1129 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Lanta Sand Resort & Spa sijaitsee kauniin Long Beachin hiekkarannan äärellä, suuren trooppisen puutarhan ympäröimänä. Hotellilla on kaunis allasalue erillisellä lastenosiolla. Aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allasbaari.

Hotellin ravintola, The Sand, sijaitsee rannalla ja tarjoilee sekä thaimaalaisia että kansainvälisiä herkkuja. Rantabaari, jossa voi ihastella auringonlaskua.

Hotelli Lanta Sand Resort & Spassa on pieni kuntosali, jota vieraat voivat käyttää maksutta. The Grain Spa, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Leikkipaikka. Englanninkielinen lastenkerho pyynnöstä (auki tiettyinä aikoina päivästä).

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu klo 10.00-22.00. Saladanin keskustaan n. 4 km.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden illallinen

Hotellit Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Trooppisen vehreällä rinteellä sijaitseva hotelli, jossa voit rentoutua viihtyisällä allasalueella tai hotellin alapuolella sijaitsevalla hienolla hiekkarannalla. Aktiiviselle lomailijalle löytyy kaikkea kuntosalista polkupyöriin. Jos taas kaipaat rentoutumista, voit loikoilla hotellin ihanalla allasalueella, jossa on vesiliukumäkiä.

Lanta Casa Blanca

Hotelli Lanta Casa Blanca sijaitsee aivan rannan vierellä ja tarjoaa puitteet ihanan rentoon lomaan paratiisissa. Ympäristöystävällisyys on tärkeässä osassa ja hotelli on suunniteltu luontoa sekä ekosysteemiä kunnioittaen. Hotellilta lähtee juoksureittejä ulos vuorille, josta voit ihailla ympäröivää luontoa upein näkymin. Rentoudu päivän päätteeksi rannalla hieronnan merkeissä. Tervetuloa!

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort on mukava hotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nautiskele allasalueella, haasta muut lomailijat tennisotteluun, tai rentoudu hieronnassa. Voit syödä illallista joko hotellin omassa ravintolassa tai jossain muussa paikallisessa ravintolassa Saladanissa, jonne on vain noin kilometrin matka.