Kokemuksia Lanta Sand Resort & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lanta Sand Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

1185 arvostelua
Erinomainen
 
726
Erittäin hyvä
 
275
Hyvä
 
103
Ei kovin hyvä
 
40
Huono
 
41

Viimeisimmät 5 arviota

14.3.2020

Kirjoittanut BenjaminH2728 Ao Nang, Thaimaa

Kaunis, hyvä ja rentouttava!

Kaunis siisti hotelli, henkilökunta oli hyvin ystävällinen ja auttavainen. Erinnomainen valinta jos haluaa rentoutua. 👌🏼👌🏼 Suosittelen hotellia pariskunnille jotka haluavat rentoutua ja nauttia yhdessä olosta. Huone oli todella mukava, suosittelen huonetta mistä pääsee suoraan altaaseen. Oli tosi kiva extra. 👍🏼😊

 
10.3.2020

Kirjoittanut Anne H

Viihtyisä hotelli rannalla

Hotellin sisääntulo hieman hämärä, mutta tunnelmallinen. Majoituimme Villa Plunge Poolissa. Villan pesutilat oli remontoitu kokonaan. Ne oli oikein tilavat ja siistit. Ulkosuihku oli tosi kiva. Sisäsuihkusta tuleva vesi haisi pahalle. Itse huone oli tilava ja siisti. Maalausremonttia oli ilmeisesti tehty, mutta kalusteet oli hieman kulahtaneita. Aamupala on hyvä. Vaihtelua oli päivittäin sopivasti. Hotellin sijainti oikein hyvä. Rannalla riittävästi aurinkotuoleja. Henkilökunta erinomaista. Sain "yllätys"aamupalan villan terassille synttäriaamuna kakun kera :) Viikko vierähti hotellissa mukavasti. Voisin tulla uudestaankin.

 
17.2.2019

Kirjoittanut Lottafo Ko Lanta, Thaimaa

Erityiskiitos

Hyvä hotelli hinta-laatusuhde ok. Henkilökunta todella ystävällistä. Meidän reissulla vietettiin 60 vuotis synttäreitä ja kysyimme hotellilta mahdollisuutta syödä illallista rannalla auringon laskiessa. Tämän he järjestivät todella hyvin. Tunnelma oli täydellinen ja kaikki oli viimosen päälle järjestetty. Palvelu oli erinomaista ja saimme paljon ruokaa pyötään. Kaikki olivat tyytyväisiä joten tästä iso kiitos ihanalle henkilökunnalle.

 
28.1.2019

Kirjoittanut Lilliputteri

Upea paikka

Villa huoneessa omalla poolilla pari yötä (pieni allas takapihalla). Hieno ja siisti huone. Lämmintä vettä ei ensimmäiseen päivään tullut mutta tämä korjattiin seuraavana päivänä mainitsemattakaan asiasta. Hyvällä sijainnilla long beachin varrella jossa hyvä viettää rauhallista lomaa rannalla. Toisena yönä rannalta kylläkin kuului yöllä kova musiikki. Helppo mennä taksilla keskustaan n. 5 minuuttia. Todella hyvä asiakaspalvelu!

 
21.3.2018

Kirjoittanut tiiai2015 Vantaa, Suomi

Ihana hotelli rannalla

Hotelli on rannalla ja erittäin hyvin hoidettu ympäristö. Ystävällinen henkilökunta ja käytimme myös hotellin palveluita spa ja ostimme retkiä heidän kauttaan.Aamiainen oli runsas ja kaikille jotakin. Majoitumme huoneessa suoraan käynti uima-altaaseen. Oleskelutila terassilla on hieman pieni, mutta vietimme enemmän rantaelämää. Hotelli on panostanut rantaelämään, paljon aurinkotuoleja, säkkituoleja ja viihtyisä rantaravintola. Viihdyimme niin hyvin, että tulemme, myös uudestaan.