La Flora Resort & Spa

  • Paljon kanta-asiakkaita
  • Maksuton wifi
  • Kahden hengen huoneita allaspääsyllä tai jaetulla altaalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

La Florassa viihtyy koko perhe – luvassa on uintia, spa-hoitoja ja herkullista ruokaa. Suosittelemme erityisesti kokeilemaan Sire -ravintolaa, jossa on tarjolla herkullisia merenantimia upean merinäkymän äärellä. Tutustu myös kahden hengen huoneisiin allaspääsyllä tai jaetulla altaalla, mikä oliskaan ihanampaa kuin pääsy omasta huoneesta suoraan altaalle.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Deluxe -huoneita 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe -huoneita jacuzzilla 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 81 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

La Flora Resort & Spa on korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä Khao Lakin rannan äärellä. Allasalueella kolme suurta uima-allasta, yhdessä on lastenosio. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Hotelin buffet-ravintola sijaitsee vain muutaman mertin päässä rannalta, joten näkymät ovat mainiot. Ravintolassa on tarjolla sekä thaimaalaisia että kansainvälisiä herkkuja.

Kylpylä, jonka hieronnat ja hoidot lisämaksusta. Kuntosali. Thaiboxing ja aerobic lisämaksusta. Vesiurheilulajeja lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu. Noin 800 metriä Bang Niangin pienempään keskustaan ja 3 kilometriä Khao Lakin keskustaan. Huonepalvelu. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Uudenvuoden illallinen. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 06.30-10.30, ravintolassa Sire
  • Lounas, klo 12.00-12.30, ravintolassa Sire
  • Välipalaa, klo 11.00-17.00, ravintolassa Sire tai Seaside Bar
  • Illallinen, klo 18.00-22.00, ravintolassa Sire
  • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä, cocktaileja ja virvoitusjuomia, klo 10.30-23.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.