Deluxe -huone jacuzzilla

Deluxe-huoneita, joissa on kylpyhuoneessa jacuzzi ja suora uloskäynti yhteiselle uima-altaalle ulkotilassa, jossa on aurinkotuoleja. Huoneet sijaitsevat hotellin Seaside Wingissä. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe Plus-huone

Deluxe Plus-huoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat Seaside Wing-osassa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Jääkaappi. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja erillinen suihku.

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat hotellin Poolside Wingissä. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone jaetulla altaalla

Deluxe -huoneita allaspääsyllä jaetulle altaalle. Ulkotilassa on kaksi aurinkotuolia. Huoneet sijaitsevat Poolside Wingissä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat ylimmässä kerroksessa Flora Wingissä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta - kaksi vesipulloa sisältyy päivittäin. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kahden hengen huone allaspääsyllä

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja allaspääsy jaetulle altaalle. Huoneet sijaitsevat Flora Wingissä. Terassilla on aurinkotuolit. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta.Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme ja erillinen suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat Flora Wingissä. Kaksi makuuhuonetta parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Istuinryhmä. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta suihkulla ja wc.Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 henkeä.