Pariisi, Ranska

Suosittuja matkakohteita Ranskassa

Sydän lyö erityisen lujaa vain pelkälle ajatukselle Ranskasta. Oletko jo kokenut romanttisen tunnelman, maailmankuulun ruoan tai fantastiset viinit? Harvalla maalla on yhtä paljon tarjottavanaan kuin Ranskalla. Taide, kulttuuri, huvitukset, arkkitehtuuri – lista voisi jatkua loputtomiin... Voit matkustaa pohjoiseen, itään, etelään tai lähteen. Räätälöi Ranskan matkasi itse ja lähde unelmiesi lomalle! Tutustu tarjontaan alla.

Pariisi – matkusta rakkauden kaupunkiin

Lähde Pariisiin pitkäksi viikonlopuksi ja nauti mielenkiintoisesta historiasta, kulttuuritarjonnasta, ostosmahdollisuuksista joka lompakolle ja maailmanluokan ravintoloista. Katso matkavinkit Pariisiin

Varaa matka Pariisiin
Varaa matka Cannesiin

Cannes – elokuvia, glitteriä, glamouria ja rantoja

Cannesissa yhdistyy rannat, luksus ja mielenkiintoiset retkimahdollisuudet. Nauti koko rivierasta ja Provencesta – kaikki saman loman aikana. 

Nizza ja Ranskan riviera

Riviera tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Kauniita ja dramaattisia maisemia, trendikkäitä merenrantakohteita ja jetset-elämää.

Varaa matka Nizzaan
Varaa matka Bordeauxiin

Bordeaux – viiniä ja arkkitehtuuria

Bordeaux on tunnettu erityisesti laadukkaista viineistään, mutta täällä sinua odottaa lisäksi upea arkkitehtuuri ja vehreä kylä.

Korsika – Välimeren kaunein saari

Korsikalla ihastuttaa korkeat ja vehreät vuoret sekä rannikon vaaleanpunaiset kalliot ja pehmeähiekkaiset rannat.

Varaa matka Korsikalle
Varaa matka Île de la Réunionille

Île de la Réunion – Intian valtameren eksoottinen Ranska

Eksoottisella La Réunionilla houkuttelevat kauniit rannat ja turkoosit laguunit – kapeiden laaksojen, korkeiden vuorien, kreolikylien ja tulivuoren lisäksi.

Varaa matka Aix en Provenceen

Aix en Provence – kaunis Province

Koe aito Provence! Aix en Provence on täydellinen tukikohta, jos haluat tutustua lähialueisiin. Aix on jo itsessään todellinen helmi matkakohteena.

Varaa matka Grenobleen

Grenoble – kylä upeiden vuorten kupeessa

Alppien juurella sijaitseva Grenoble on todellinen helmi. Kaupungin historiallinen keskusta ihastuttaa kauniilla maisemillaan.

Matkusta La Rochelleen

La Rochelle – tuntematon rannikkokaupunki

La Rochelle on yksi kauneimmista ja vähemmän tunnetuista rannikkokaupungeista Ranskassa.

Matkusta Marseilleen, Ranskaan

Marseille – suloinen sulatusuuni

Marseillessa on miellyttävä ilmasto vuoden ympäri ja kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla. Kaupungissa on ihania rantoja ja se on oikea kulttuurien sulatusuuni.

Villefranche, Ranska

Villefranche-sur-Mer – viehättävä kylä Rivieralla

Näe ja koe kaksi eri maailmaa Rivieran rannikolla: kiireisempi Nizza ja rauhallisempi kylä Villefranche-sur-Mer. Villefranchse sijaitsee 8 kilometrin päässä Nizzasta. Pääset helposti kulkemaan junalla tai bussilla. Täällä on jopa upeammat hiekkarannat kuin Nizzassa. Lisäksi hyvät ostosmahdollisuudet ja paljon ihania ravintoloita. 

 

Juan les Pins, Ranska

Juan les Pins – pieni ja kaunis

Antibes tai Juan les Pins ovat klassikkokaupunkeja lähellä Ranskan Rivieraa. Antibes on säilyttänyt aidon eteläranskalaisen tunnelman. Nämä matkokohteet sopivat niille, jotka haluavat nauttia ruoasta, rannoista tai vuotuisista jazzfestivaaleista ja lempiartisteistaan. Jo­ka­ke­säi­nen jazz-fes­ti­vaa­li on jär­jes­tet­ty Juan les Pinsissä vuo­des­ta 1959 läh­tien. 

 

Antibes, Ranska

Antibes – antiikin historia

Antibesin kaupunki juontaa juurensa antiikin historiaan. Vanhan kaupungin maamerkkinä on Gri­mal­dien lin­na. Vanhaa kaupunkia kiertää kivimuuri, jonka päältä aukeavat upeat näkymät. 

 

Montpellier, Ranska

Montpellier – insipiroiva kaupunki

Montpellier on yksi Euroopan uusimmista lomakohteista. Montpellier sijaitsee lähellä Välimeren rantoja. Se on yhdistelmä historiaa, vilkasta kaupunkikulttuuria ja viinitarhoja. 

 

Lyon, Ranska

Lyon – mielenkiintoinen metropoli

Lyon on viehättävä metropoli, joka tunnetaan parhaiten erinomaisesta ruoasta. Lyon kilpailee isosiskoaan Pariisia vastaan arkkitehtuurissa, ihanissa ravintoloissa ja hienoissa alueissa.


Jalkapallomatka Ranskaan

Yksi Ranskan huippuseuroista on Paris Saint-Germain FC. Se perustettiin vuonna 1970, kun Stade Saint-Germain ja Paris FC yhdistyivät. Koe jalkapallomatka yhdistettynä kaikkeen muuhun, mitä Pariisilla on tarjota.

Varaa jalkapallomatka Pariisiin

 

 

Jalkapalloa Pariisissa