Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone kokonaisella merinäköalalla

Kahden hengen huoneita kerroksissa 0-1, huoneet sijaitsevat lähellä kallion reunamaa ja niistä on panoramanäkymät merelle. Kaksi erillistä vuodetta, jotka muodostavat suuren parivuoteen. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat lähellä kallion reunamaa ja niistä on panoramanäkymät merelle. Kaksi erillistä vuodetta, jotka muodostavat suuren parivuoteen. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kahden hengen huone puutarhanäkymällä

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle