Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Smart-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone kokonaisella merinäköalalla

Kahden hengen huoneita kerroksissa 0-1, huoneet sijaitsevat lähellä kallion reunamaa ja niistä on panoramanäkymät merelle. Kaksi erillistä vuodetta, jotka muodostavat suuren parivuoteen. Smart-tv. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat lähellä kallion reunamaa ja niistä on panoramanäkymät merelle. Kaksi erillistä vuodetta, jotka muodostavat suuren parivuoteen. Smart-tv. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone puutarhanäkymällä

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Smart-tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle