Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25-37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, puutarhanäkymä

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, suora merinäköala

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi suoralla merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat ainutlaatuisella paikalla kallioilla, ja niistä on panoraamanäkymät merelle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.