Sentido Galomar

  • Oma ulkoilu- ja sukelluskeskus
  • Monia ryhmäliikuntatunteja
  • Upeat maisemat ja hyvät liikuntamahdollisuudet

Kaunis aikuisille suunnattu Sentido Galomar sijaitsee kallion päällä Caniço do Baixon kylässä, noin kymmenen kilometrin päässä Funchalista. Lähistöltä löytyy useita ravintoloita ja mukava rantakatu, ja Funchaliin pääsee kätevästi paikallisbussilla. Hotelli on rakennettu ympäristöä mukaillen ja Lido Galomarin uimapaikalle pääsee uimaportaita pitkin. Hotelli osallistuu ympäristön suojeluun ja se on täysin omavarainen energiantuotannossaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita puutarhanäkymällä 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita rajoitetulla merinäköalalla 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita suoralla merinäköalalla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 468 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sentido Galomar on yksi kolmesta Galo Resortin hotelleista Galosolin ja Alpino Atlanticon kanssa. Galomar toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, muihin osiin ovat tervetulleita kaiken ikäiset vieraat. Sentido Galomarin vieraat voivat nauttia vapaasti kaikista palveluista.

Sukelluskeskus ja uima-altaita

Galo Resortissa on kaksi merivesiallasta, joista toisessa erillinen osio lapsille. Allasalueella aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä pyyhepalvelu. Yksi merivesialtaista sijaitsee Lido Galomarin uimapaikalla meren vieressä. Allas- ja rantabaari. Sukelluskeskus Manta Diving, josta suora kulku Garajaun luonnonsuojelualueelle, sekä lisämaksullista snorklausta, SUP-lautailua ja melomista. Uimapaikka on avoin myös muille kuin hotellin vieraille lisämaksusta.

Useita ravintoloita ja baareja
Sentido Galomarin vierailla on pääsy useisiin ravintoloihin ja baareihin Galo Resortin alueella. Resortilla on yhteinen buffetravintola Ondamar (ikärajaton) sekä pizzeria Galosol. Lido Galamarin yhteydessä on á la carte-ravintola Atlantis, josta on kaunis merinäköala. Alueella on myös Capoeira-lounge, joka tarjoilee viiniä, juomia, välipaloja ja italialaista jäätelöä. Allasbaari.

Liikuntaa ja hyvinvointia

Hyvinvarustellussa Galo Active-urheilukeskuksessa on kuntosali, jossa on myös vapaita painoja ja cardiolaitteita sekä ryhmäliikuntatunteja kuten body pumpia ja spinningiä. Urheilukeskus on myös paikallisten suosiossa. Kolme squash-kenttää. Pöytätennis ja koripalloa. Maksuton pääsy sisäaltaalle, jossa järjestetään joskus vesijumppaa. Jacuzzi, sauna ja höyrysauna. Hotellin ashoka-spassa mahdollista kokeilla ayurveda-hoitoja lisämaksusta. Spa vain aikuisille.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai puolihoito sis. ruokajuomat lisämaksusta. Puolihoito sis. ruokajuomat sisältää vettä sekä kaksi lasia viiniä, olutta tai virvoitusjuomia per henkilö illallisella.

Hyvä tietää

Hotellissa vieraiden tulee maksaa ekovero 5 euroa/vierailu. Vero maksetaan suoraan hotelliin.

Etäisyys keskustaan on mitattu Funchalista, jonne on noin 10 kilometriä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa