PortoBay Falesia

PortoBay Falesia sijaitsee korkealla merenpinnan yläpuolella, ja tarjoaa uskomattomat näkymät Algarven punertaville kallioille. Lomallasi voit rentoutua allasalueella, kokeilla eri ravintoloita, treenata puttaustaitoja, pelata tennistä ja ladata akkuja hotellin spassa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4914 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

PortoBay Falesiasta on kauniit näkymät Algarven punertaville kallioille ja sen läheisyydessä on useita golfkenttiä. Hotellilla on viihtyisä allasalue sekä nurmialueita joissa voi viettää rauhallisia lomahetkiä.

Suuri ja viihtyisä allasalue, jota reunustaa pinjapuut ja vehreät nurmialueet. Allas lämmitetään talvella 22 asteeseen. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja altaan ympärillä. Maksuttomat allaspyyhkeet. Lämmitetty sisäallas ja jacuzzi, sekä mukavia lepotuoleja. Ranta sijaitsee aivan hotellin alapuolella, mikäli haluat mieluummin pulahtaa mereen uimaan. Rannalla voit tehdä pitkiä kävelyitä ja ihailla korkeita punertavia kallioita.

Buffetravintola Madeirassa voit syödä aamiaisen ja illallisen. Allasbaari tarjoilee juomia ja lounasannoksia. Allasbaarissa on jonain iltoina myös elävää musiikkia. Bar Búziosissa voit kuulla elävää musiikkia joka ilta. Hotellilla on myös á la carte -ravintola Il Basilico Algarve, jossa voit nauttia hyvän italialaisen illallisen.

Spassa pääset nauttimaan omasta ajasta hieronnan tai hoitojen parissa. Sauna, jacuzzi ja turkkilainen sauna. Spa ja hoidot lisämaksusta.

Hotellilla on kaksi tenniskenttää, padel-kenttä, sekä puttausgreeni, jos haluat treenata lomallasi. Petankia. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Mäki ja portaita rannalle (136 rappusta). Hotellialueella ja sen ulkopuolella korkeuseroja ja portaita.

Albufeiraan noin 7 kilometriä, Vilamouraan noin 12 kilometriä ja Faron lentoasemalle noin 35 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispäytä)

Hotellit Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort on koko perheelle sopiva All Inclusive-hotelli. Hotellialueella on vehreitä nurmialueita ja puita sekä kaksi tilavaa allasaluetta, joissa on helppo viettää lomapäiviä. Ranta sijaitsee lähellä, kallioiden alapuolella, jonne on muutamia portaita.

Epic Sana Algarve

Ylellinen hotelli Epic Sana Algarve sopii koko perheelle. Suuri allasalue, runsas valikoima ravintoloita nautiskelijoille, spa oman ajan viettoon sekä kaunis Praia da Falésian hiekkaranta. Jos kaipaat lomallesi ripauksen ekstraa, voit majoittua kahden huoneen sviiteissä ja nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä.