Huoneet

Deluxe-huone

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja deluxe-huoneita, joissa on parisänky. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai taitettavasta sängystä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-43 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone

Tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Superior-huone

Valoisia ja tilavia superior-huoneita, joissa on parisänky. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja säilytyslokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-34 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yhden hengen huone

Hienoja ja tyylikkäästi sisustettuja yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle