Atrium Platinum

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa lomailemaan korkeatasoiseen Atrium Platinum -hotelliin Ixiaan! Täällä sinua odottaa korkeatasoiset palvelut sekä ihana allas, gourmet-ravintolat ja Rodoksen suurin spa. Mikäli kaipaat pientä hemmottelua, varaa juniorsviitti tai deluxe-huone omalla altaalla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-3 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle. Superior-sviitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tasokas, rauhallinen hotelli
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4007 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atrium Platinumissa on suuri viihtyisä allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä maksuttomilla aurinkotuoleilla, -varjoilla ja allaspyyhkeillä. Täältä löytyy myös allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia.

Hotellista löytyy Ixian parhaimpia ravintoloita. Pääravintola Archipelagos tarjoilee buffet-aamiaista sekä lounasta. Illallisella tarjolla on niin buffet kuin annoksia à la carte -listalta. Ravintola Porfyra tarjoilee tasokasta kreikkalaista ruokaa ja on auki illallisella. Pöytävaraus vaaditaan. Aasialainen ravintola Koi on avoinna illallisella. Pöytävaraus vaaditaan. Siistiä pukeutumista edellytetään, pitkät housut yli 12-vuotialla miespuolisilla vierailla. Allasalueelta löytyy Elia & Tramonto -ravintola, joka tarjoilee välimerellisiä annoksia ja on avoinna lounaalla ja illallisella. Baari.

Hotellissa on pidetty ja suuri spa, jossa tarjolla on erilaisia hoitoja ja sisäallas lisämaksusta. Span ikäraja on 14 vuotta. Kampaaja. Maksuton tennis ja squash. Maksuton kuntosali (ikäraja 14 vuotta) ja pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi. Sukellusta ja vesiurheiluaktiviteetteja rannalla lisämaksusta. Hotellin oma englanninkielinen lastenkerho. Tie ylitettävä rannalle mentäessä, tänne pääsee myös kävelytunnelia pitkin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito ja All Inclusive Ultra lisämaksusta (ateriat tarjoillaan Archipelagos -ravintolassa).

Hyvä tietää

Hotelli on useampana vuonna saanut TripAdvisorin Travellers' Choice -palkinnon parhaimpana luksushotellina sekä TripAdvisorin Certificate of Excellece -maininnan.