Huoneet

Allassviitti

Suuria ja tasokkaita allassviittejä, joissa on noin 48 neliön kokoinen ulkotila yksityisellä altaalla. Hotelli kutsuu huonetta nimellä Executive Fitness Suite. Allassviiteissä on suuri makuuhuone parivuoteella ja vuodesohvalla sekä pieni kuntosali yksinkertaisella varustuksella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Playstation pyynnöstä. Nespressokeitin, joka täytetään päivittäin kapseleilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta), ilmastointi ja tallelokero. Pesulapalvelu sekä silitysvälineet pyynnöstä. Hiustenkuivain, kylpytakit, tossut ja rantakassi pyyhkeillä. Tilava kylpyhuone ammeella ja sadesuihkulla sekä erillinen wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Vesipullo, viinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä.
Huonekoko: Noin 90 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Tasokkaita juniorsviittejä 22 neliön kokoisella maaterassilla, jossa on jacuzzi. Hotelli kutsuu huonetta Harmonyksi. Valoisat ja modernit sviitit koostuvat suuresta makuuhuoneesta parivuoteella ja vuodesohvalla. Tv satelliittikanavilla. Playstation pyynnöstä. Nespressokeitin, joka täydennetään päivittäin kapseleilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta), ilmastointi ja tallelokero. Pesulapalvelu sekä silitysvälineet pyynnöstä. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Tilava kylpyhuone, jossa amme ja sadesuihku sekä erillinen wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Vesipullo, viinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-sviitti

Tasokkaita sviittejä noin 22 neliömetrin kokoisella maaterassilla, jossa on jacuzzi. Huoneet sijaitsevat lähimpänä merta ja hotelli kutsuu huonetyyppiä Aqua Marine Suite. Valoisat ja modernit sviitit koostuvat suuresta makuuhuoneesta parivuoteella ja vuodesohvalla. Pieni kuntosali yksinkertaisella varustuksella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Satelliitti-tv ja puhelin. Playstation pyynnöstä. Nespressokeitin, joka täytetään päivittäin kapseleilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta), ilmastointi ja tallelokero. Pesulapalvelu sekä silitysvälineet pyynnöstä. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Tilava kylpyhuone ammeella ja sadesuihkulla sekä erillinen wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Vesipullo, viinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä.
Huonekoko: Noin 90 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Tasokkaita sviittejä noin 22 neliömetrin kokoisella maaterassilla, jossa on jacuzzi. Hotelli kutsuu huonetyyppiä Deluxe Junior Suiteksi. Valoisat ja modernit sviitit koostuvat suuresta makuuhuoneesta parivuoteella ja vuodesohvalla. Pieni kuntosali yksinkertaisella varustuksella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Playstation pyynnöstä. Nespressokeitin, joka täytetään päivittäin kapseleilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta), ilmastointi ja tallelokero. Pesulapalvelu sekä silitysvälineet pyynnöstä. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Tilava kylpyhuone ammeella ja sadesuihkulla sekä erillinen wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Vesipullo, viinipullo ja hedelmiä saapumisen yhteydessä.
Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.