1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Bungaloweja jaetulla uima-altaalla

Bungaloweja, joista muutamien muiden kanssa jaettu uima-allas. Kaikissa bungaloweissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilöllä

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneissa on avoin pohjaratkaisu ja ne koostuvat makuutilasta ja oleskelutilasta, jossa on vuodesohva. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 33 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.

Kahden hengen huone

Elegantisti sisustettuja, erikokoisia kahden hengen huoneita. Osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa Ikaros Classic. Kaikissa kahden hengen huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, joistakin näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kahden hengen huone bungalowissa

Elegantisti sisustettuja, erikokoisia kahden hengen huoneita bungaloweissa. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 henkilölle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Ikaros Beachissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta erillisestä makuuhuoneesta. Perhehuoneissa, joista ei ole merinäköalaa, sijaitsevat puutarhassa ja niissä on yksi suuri huone, jossa istuinryhmä sekä vuodesohva. Huoneissa on erilaisia pohjaratkaisuja. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, puhelin ja taulu-tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, joistakin näkymä merelle. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 48 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle

Sviitti

Sviitit koostuvat erillisestä makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jossa on vuodesohva. Kaikissa sviiteissä on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi/minibaari, dvd-soitin, puhelin ja taulu-tv. Silitysmahdollisuus ja kylpytakit ja tossut. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ammeella ja suihkulla ja wc. Parveke tai terassi, merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.