Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolina yksi suosituimmista hotelleistamme Gran Canarialla. Skandinaavinen henkilökunta, sijainti rannan äärellä ja kotoisa tunnelma saavat monet vieraista palaamaan tänne yhä uudelleen. Viihtyisällä allasalueella on lämmitetty allas sekä maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja. Puutarhassa kasvaa tuoksuvaa timjamia ja sitruunapuita.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Superior-kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 54 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 202 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sunsuites Carolina on tunnettu ja erittäin pidetty huoneistohotelli San Agustínissa. Ranta on aivan vieressä ja hotellin takana on pieni ostoskeskus.

Hotellilla on puutarha ja allasalue. Uima-allas on lämmitetty (loka-huhtikuussa) vähintään 20 asteeseen, veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä allaspyyhkeet.

Maksuton jooga 3-5 krt/vk koulutetun ohjaajan johdolla. Hotellin seurusteluhuoneessa on tv, pieni kirjasto ja bridgepöytä. Internetnurkkauksen käyttö maksutta. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Vastaanoton alueella maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.