1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia IFA Interclub Atlantic -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


5 10:stä

,

+
Dålig service av guiden. Rumsbyte svårt. Receptinen dålig. Första rummet vi fick under all kritik.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-07


9 10:stä

,

+
Erittäin siisti paikka, rauhallinen, mukava henkilökunta
-
esim. Disko saisi olla useammin auki tylsä yöelämä klo:23:00 kaikki loppuu

Vahvistettu asiakas: 2019-01-27


9 10:stä

Auli,
Tornio

+
monipuolinen ja laadukas ruoka ( all inclusive) erittäin hyvä sijainti omaa rauhaa kaipaavalle puistoalue laaja ja hyvä auringonottoon ystävällinen ja hymyilevä henkilökunta
-
Apollomatkan kansio oli TUI- toimistossa, ei tietojen mukaan vastaanottotilassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-16


8 10:stä

,

+
Hyvät ruuat ja siisteys
-
Sängyt olivat huonot ja huoneiden seinien läpi kuuluivat kaikki äänet

Vahvistettu asiakas: 2019-01-03


9 10:stä

Marjo,
Helsinki

+
Runsas ja monipuolinen buffet valikoima, siistiä joka puolella ja ystävällinen henkilökunta
-
Kovat ja vanhat sängyt, rattaiden kanssa oli haastavaa kantaa aina rappuset huoneistoon joten lapsiperheet olisi hyvä sijoittaa kerrokseen josta ei tarvitse kulkea rappusia. Altaissa kylmät vedet, etenkin lastenallas olisi hyvä pitää lämpimänä näin talvisin.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-27


8 10:stä

Pirjo,
Hämeenlinna

+
Ruoka ja Siisteys
-
Huoneet kaipaisi parannusta.Sängyt huonot ja kuluneet jouset tuli läpi.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-20


4 10:stä

Sinikka,
rovaniem

+
Ruokaa ja juomaa yllinkyllin
-
Palvelua enempi, myös sisäänkirjautumisen yhteyteen enempi näyttäjiä mistä löytyy huoneisto, koska yöllä o kovin vaikea löytää kun on ensimäistä kertaa tässä hotellissa

Vahvistettu asiakas: 2018-12-19


9 10:stä

Liisa,
Jyväskylä

+
Iso alue, aina löytyi tilaa altaalta/puutarhasta. Todella hyvä ruoka ja paljon eri vaihtoehtoja.
-
Huoneeseen ilmastointi ja jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


8 10:stä

Tarja,
Rovaniemi

+
Iso, rauhallinen piha. Tarpeeksi aurinkotuoleja.
-
Pieni jääkaappi huoneessa olisi hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-12


7 10:stä

Jori,
Riihimäki

+
Puistomainen, erittäin laaja ja väljä auringonottotila. Aurinkotuoleja paljon. Ei tarvinnut kenenkään varata tuoleja etukäteen. (Kuten yleensä kaikkialla tehdään.) Ravintolapalvelut erittäin hyvät. Huoneemme oli 2 kerroksen ns. perhehuone. Hyvä. Huonolla tuurilla olisi voinut saada pari kerrosta alempana olevan, melko pimeän huoneen, jonka maaterassille ei aurinko paistanut.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-09


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita IFA Interclub Atlantic -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

3622 arvostelua
Erinomainen
 
1058
Erittäin hyvä
 
1569
Hyvä
 
633
Ei kovin hyvä
 
214
Huono
 
148

Viimeisimmät 5 arviota

4.2.2018

Kirjoittanut erkki57 Heinola, Suomi

Olimme viikon reissulla tammikuun lopulla.

Hotellialue poikkeuksellisen siisti. Ruuat ja niiden valikoima todella runsas. Hinta / laatusuhde erinomainen (***. Roskakoreja todella runsaasti aluella - laiskemmankin luulisi viitsivän siivota jälkensa (mukit yms.) Allasbaarilla kaivattiin katettua ja tuulensuojaista tilaa enemmän =ilmat tosi huonot koko lomamme ;( Ohjelmaa altaalla ja teatro baarilla ainakin riittämiin. Sänkyjä ym. uudistuksia tehtiin ympäriinsä. ISO yllätys oli VAATEHUONE, jossa myös pieni jk. Perhehuoneessa kaksin, hyvin tilavaa. Huoneen siainnin suhteen meillä hyvä tuuri. Altaalle ja ruokailuun sama matka. Pahimmillaan kävelymatkaa kertyy aika paljon altaalle tai ruokailuun. Etelän puolella kuuluu aika voimakkaana jatkuva linja.autojen ja jakeluautojen liikenne, yöllä ei haitannut

 
9.11.2017

Kirjoittanut 623miap Oulainen

Very good quality-price ratio

Hotellin hinta-laatusuhde on mitä parhain. Hotellin alue on todella viihtyisä ja sieltä löytyy lukuisia paikkoja auringon ottoon. Aurinkotuoleja oli riittävästi eikä tarvinnut varailla kukonlaulun aikaan, tosin osa tuoleista oli rikki siten, että selkänoja ei pysynyt ylhäällä. Todella hyvä ranta on lähellä, pari sataa metriä kävelyä ja sitten noin 150 porrasta alas rantakadulle ja suoraan rannalle. Ottaen huomioon hotellin hinnan, olen tyytyväinen all inclusive tarjontaan. Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää vaikka vaihtelu olikin niukkaa. Hyvät sängyt ja yöt sai nukkua rauhassa, melua ei ollut lainkaan.

 
9.4.2014

Kirjoittanut toniarob Durham, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen nautimme paljon vierailusta.

Ensimmäinen vierailu IFA Interclubissa ja San Augustinissa ja olimme oikein vakuuttuneita, ei kauhean näyttävä ulkoa kun astuu bussista, mutta tämä kyllä hyvitetään. Alku ei ollut hyvä sisään kirjautumisen jälkeen menimme huoneeseemme joka oli jo jonkun käytössä!, käytävässä ollut siivooja soitti vastaanottoon selittääkseen ja piti palata kirjautumaan sisään, päivitettynä toisen kerroksen perhehuoneeseen jossa parvekkeelta näki uima-altaalle, "Lopputulos". Olimme iloisia koska se oli paljon kivempi kuin ensimmäinen huone monikerroksisessa talossa. Hyvin hoidetut ja siistit piha-alueet ja ihastuttava puiden peittämä terassi jossa voi suojautua ja nautiskella olutta, viiniä ja ruokaa, paljon aurinkotuoleja uima-altaiden ympärillä ja puutarhassa ja ihastuttava näkymä merellä ja lahdelle alapuolella myös mukava merituuli jos o liian kuuma, ihania rantakävelyjä jos selviää mutkittelevia portaita alas rannalle. [ ylös kiipeäminen on ehkä pahempi].tai voi kiertää tietä pitkin [ ei niin jyrkkä], Oikein iso ravintola ja aina suuri valikoima ruokaa. Erinomaista kaikki kuuluu hintaan ja se on vain 3*, voimme suositella kaikille, ja palaamme kyllä.

 
17.2.2019

Kirjoittanut marteczkaK83 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

wonderful family break

We are a couple with 6 years old daughter and we could not be more pleased with our choice. Everything was great. spotlessly clean rooms, grounds, restaurants, pool; beautiful sea view bedroom (although it's very windy and we could hear it at night),; delicious food; great all incl drinks; heated pool had just perfect temperature to swim; all staff was super kind, friendly and helpful. My daughter got unwell and we got great instructions from reception staff to which hospital we should go. Despite we have already booked our stay long ago for April half term in a different hotel near by, we are planing to book a couple of nights at IFA interclub to bring great memories back. Big thank you for entertaining team! especially Martina and Richard who are amazing, positive and you can tell they are doing the job with passion. hope to see you there soon!

 
17.2.2019

Kirjoittanut Patricia W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic hotel

3rd visit to this hotel and it did not let us down.Was given a room overlooking some bins but didn't bother us only sleep there. The food is still excellent and should be a 4* such a great choice something for everyone well presented. From the reception staff to the cleaners always pleasant and hard working looking forward to my next visit