1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia IFA Interclub Atlantic -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Mari,
Kuopio

+
hyvä palvelu, riittävän paljon tilaa: kaikille riitti ruokaa, juomaa ja aurinkoa :)
-
hotelli on menossa remonttiin: osittain sitä kaipasikin. Huoneisiin jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-07


9 10:stä

Janet,
Tampere

+
Ruoka, siisteys, uima-altaat ja ohjelma
-
Huoneistojen sängyt huonossa kunnossa! Ja huoneen tekstiilit uusinnan tarpeessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-04


8 10:stä

Katja,
Mustasaari

+
Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja hyvä allas- ja lastenohjelma.
-
Uusikaa sängyt ja tyynyt

Vahvistettu asiakas: 2019-03-28


8 10:stä

Harri,
Silvola

+
Hotellin miljöö on hieno
-
Jääkaappi olisi tarpeen huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2019-03-28


8 10:stä

,
Lahti

+
Hyvä ruoka, siisti
-
Patjat liian kovat, sängyt vaihtoon

Vahvistettu asiakas: 2019-03-28


10 10:stä

Minna,
Sodankylä

+
Rauhallinen, siisti, iso allas alue, monipuoliset ,hyvät ruuat,ystävällinen palvelu, lapsiystävällinen.
-
Paremmat sängyt( natisivat kovasti), lisää erilaisia pelejä, iltaohjelmaa voisi parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


8 10:stä

Kati ,
Iisalmi

+
Iso ja monipuolinen allasalue. Altailla oli aina tilaa. Ruoka oli ihan hyvää ja vaihtoehtoja oli paljon. Lapset tykkäsivät jäätelöstä ja limpparista. Rauhallinen ympäristö, ei minkäänlaista häiriötä yöunille, linnunlaulu vain alkoi aamulla kuulua ulkoa. Kaunis puisto. Vaikka hotellin sijainti ei ole kovin hyvä, taksi on edullinen ja rantabussi maksaa euron/ hlö. Ystävällinen palvelu, ruokaa sai yölläkin kun saavuimme. Vesijumppa oli hyvä.
-
Huoneiden sisutus kaipaisi päivitystä nykypäivään. Natisevat sängyt, ei kuitenkaan niin huonot kuin pelkäsin. Huoneissa oli pieniä muurahaisia. Ruuissa ei ollut mitään allergeenimerkintöjä, gluteeniton piti erikseen pyytää. Ravintolan pöytiä saisi olla enemmän isommille seurueille. Ravintolassa on ahdasta ja suurin osa pöydistä on neljälle. Lämpimät ruuat voisivat vaihdella enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


8 10:stä

Arto,
Posio

+
Ruoka ja suuret tilat
-
Sängyt uusintaan( patjat), minijääkaapit

Vahvistettu asiakas: 2019-02-20


6 10:stä

Kirsti,
Turku

+
Hyvä ruoka
-
Hotelli huoneessa oli kosteutta, huneet pitäisi saneerata, vaatteet haisi homeelle, huoneessa oli hyvä oma patio.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-17


9 10:stä

Sirpa ,
Tampere

+
Hyvä allasalue
-
Kylppäriin pyyhekoukkuja ja suihkuverhot kauemmas että mahtuu suihkuun.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-17


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita IFA Interclub Atlantic -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

3725 arvostelua
Erinomainen
 
1105
Erittäin hyvä
 
1609
Hyvä
 
636
Ei kovin hyvä
 
221
Huono
 
154

Viimeisimmät 5 arviota

4.2.2018

Kirjoittanut erkki57 Heinola, Suomi

Olimme viikon reissulla tammikuun lopulla.

Hotellialue poikkeuksellisen siisti. Ruuat ja niiden valikoima todella runsas. Hinta / laatusuhde erinomainen (***. Roskakoreja todella runsaasti aluella - laiskemmankin luulisi viitsivän siivota jälkensa (mukit yms.) Allasbaarilla kaivattiin katettua ja tuulensuojaista tilaa enemmän =ilmat tosi huonot koko lomamme ;( Ohjelmaa altaalla ja teatro baarilla ainakin riittämiin. Sänkyjä ym. uudistuksia tehtiin ympäriinsä. ISO yllätys oli VAATEHUONE, jossa myös pieni jk. Perhehuoneessa kaksin, hyvin tilavaa. Huoneen siainnin suhteen meillä hyvä tuuri. Altaalle ja ruokailuun sama matka. Pahimmillaan kävelymatkaa kertyy aika paljon altaalle tai ruokailuun. Etelän puolella kuuluu aika voimakkaana jatkuva linja.autojen ja jakeluautojen liikenne, yöllä ei haitannut

 
9.11.2017

Kirjoittanut 623miap Oulainen

Very good quality-price ratio

Hotellin hinta-laatusuhde on mitä parhain. Hotellin alue on todella viihtyisä ja sieltä löytyy lukuisia paikkoja auringon ottoon. Aurinkotuoleja oli riittävästi eikä tarvinnut varailla kukonlaulun aikaan, tosin osa tuoleista oli rikki siten, että selkänoja ei pysynyt ylhäällä. Todella hyvä ranta on lähellä, pari sataa metriä kävelyä ja sitten noin 150 porrasta alas rantakadulle ja suoraan rannalle. Ottaen huomioon hotellin hinnan, olen tyytyväinen all inclusive tarjontaan. Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää vaikka vaihtelu olikin niukkaa. Hyvät sängyt ja yöt sai nukkua rauhassa, melua ei ollut lainkaan.

 
9.4.2014

Kirjoittanut toniarob Durham, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen nautimme paljon vierailusta.

Ensimmäinen vierailu IFA Interclubissa ja San Augustinissa ja olimme oikein vakuuttuneita, ei kauhean näyttävä ulkoa kun astuu bussista, mutta tämä kyllä hyvitetään. Alku ei ollut hyvä sisään kirjautumisen jälkeen menimme huoneeseemme joka oli jo jonkun käytössä!, käytävässä ollut siivooja soitti vastaanottoon selittääkseen ja piti palata kirjautumaan sisään, päivitettynä toisen kerroksen perhehuoneeseen jossa parvekkeelta näki uima-altaalle, "Lopputulos". Olimme iloisia koska se oli paljon kivempi kuin ensimmäinen huone monikerroksisessa talossa. Hyvin hoidetut ja siistit piha-alueet ja ihastuttava puiden peittämä terassi jossa voi suojautua ja nautiskella olutta, viiniä ja ruokaa, paljon aurinkotuoleja uima-altaiden ympärillä ja puutarhassa ja ihastuttava näkymä merellä ja lahdelle alapuolella myös mukava merituuli jos o liian kuuma, ihania rantakävelyjä jos selviää mutkittelevia portaita alas rannalle. [ ylös kiipeäminen on ehkä pahempi].tai voi kiertää tietä pitkin [ ei niin jyrkkä], Oikein iso ravintola ja aina suuri valikoima ruokaa. Erinomaista kaikki kuuluu hintaan ja se on vain 3*, voimme suositella kaikille, ja palaamme kyllä.

 
19.4.2019

Kirjoittanut OnAir66910399154 Saffron Walden, Yhdistynyt kuningaskunta

good holiday

Beautiful place, friendly staff, rich variety food. 10 minutes walk to the beach. We were a little bit unlucky because under our room every late evening, and sometimes early morning I heard garbage truck, it was so noisy. Apart from this, is was a really good holiday.

 
18.4.2019

Kirjoittanut Michael H

Good resort for families

Nice hotel with attractive gardens and outdoor bar area. Good choice of food in restaurant and bar. Rooms slightly tired but clean. Being renovated shortly but quite acceptable as it is. Staff all helpful and cheerful. A little remote from resort. Probably not best for anyone with mobility problems as difficult to get down to main resort or beach unless able to manage steps. No problem within resort