Cordial Mogan Valle

  • Hyvä perhehotelli
  • Modernit huoneistot
  • Viihtyisä allasalue

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rentoudu uima-allasalueella ja kuntoile tenniskentällä. Snackbaari tarjoilee yksinkertaisia ruokia ja hotelli järjestää myös iltaviihdettä.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2–6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lämmitetyt uima altaat. Siivous myös melko hyvä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2860 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cordial Mogan Valle on kanarialaistyylinen hyvin suunniteltu huoneistohotelli Puerto Mogánissa. Hotelli muodostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on vastaanotto. Viihtyisällä allasalueella on kaksi lämmitettyä allasta. Altaiden vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Vesileikkipuisto lapsille sekä kaksi poreallasta, aurinkoterassi aurinkotuoleineen ja baari/pizzeria. Hotelli järjestää lastenkerhon 4–8-vuotiaille. Lapsille on ohjelmaa 4 tuntia iltapäivisin ja iltaisin minidisko. Leikkipaikka.

Tenniskenttä, wellness-keskus, kuntosali, pöytätennis ja biljardi. Spa-osastolla on hierontaa, sauna, hamam ja poreamme. Polkupyörien vuokrausta. Päivä- ja iltaohjelmaa. Yleisissä tiloissa on maksullinen internetpiste sekä maksuton wifi. Snackbaari, jossa tarjolla pientä purtavaa ja viihdettä iltaisin. Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, missä pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metrin päässä rannalta ja viihtyisältä satama-alueelta, missä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta.

Kun matkustat hotelliin uutena vuotena ja ostat puolihoidon, hintaan sisältyy myös uuden vuoden illallinen.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.