1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Villa Florida

Viihtyisässä huoneistohotellissa on ystävällinen henkilökunta ja se sijaitsee hyvällä paikalla rauhallisessa Caleta de Fustessa. Nauti auringosta allasalueella ja nälän yllättäessä voit ostaa pientä syötävää ravintolasta. Kun kaipaat lomapäivään liikuntaa, voit tehdä kävelyretken rannalle tai golfkentälle.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-kolmio 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

- keskustassa, lähellä kaikkea, ravintoloita ja kauppoja heti naapurissa - rauhallinen hotelli...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 576 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Florida koostuu useasta rakennuksesta. Hotellissa on allas, mikä on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi (marras-toukokuu). Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasalueella on yksityisessä omistuksessa oleva allas-/snackbaari vaihtelevin aukioloajoin. Ravintola, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto auki päiväsaikaan. Noin 1,5 kilometriä golfkentälle. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.