1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe perhehuone

Tilavia, kauniisti sisustettuja perhehuoneita, mitkä koostuu kahdesta deluxe-huoneesta. Väliovi huoneiden välissä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain ja silitysvälineet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 98-106 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-8 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-huone

Tilavia, kauniisti sisustettuja Deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat rakennuksen ylemmissä kerroksissa. Mahdollisuus lisävuoteisiin. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain ja silitysvälineet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 49-53 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle, joista 1-2 lapsia.

Deluxe-juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, jotka koostuvat yhdestä huoneesta. Pöytä, sohvaryhmä ja kaksi vuodetta. Ylellinen marmorinen kylpyhuone, jossa jacuzzi ja erillinen suihku. Mahdollisuus lisävuoteisiin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 70 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 henkilölle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia, kauniisti sisustettuja kahden hengen huoneita maatasossa. Mahdollisuus lisävuoteisiin. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain ja silitysvälineet. Kylpy/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 49 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle, joista 1-2 lapsia.

Perhehuone

Tilavia, kauniisti sisustettuja perhehuoneita, jotka sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain ja silitysvälineet. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4 henkilölle, joista 2 lapsia.

Premium juniorsviitti

Tilavia Premium juniorsviittejä, jotka koostuvat yhdestä huoneesta. Pöytä, sohvaryhmä ja kaksi vuodetta. Ylellinen marmorinen kylpyhuone, jossa poreamme ja erillinen suihku. Lisävuoteet kokoontaitettavista vuoteista. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain ja silitysvälineet. Terassi tai parveke puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 70 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 henkilölle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Tilavia, kauniisti sisustettuja yhden hengen huoneita maatasossa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain ja silitysvälineet. Kylpy/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 49 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.