1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

  • Ylellinen hotelli
  • Erinomaiset ravintolat
  • Suuri Thalasso-spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on hotelli, jonka nimikin kertoo jo kaiken. Tässä hotellissa voit nauttia kaikista Sheraton -tason palveluista. Hotelli sijaitsee keskellä pitkää hiekkarantaa ja 18-reikäisten golfkenttien läheisyydessä. Suuressa Thalassospassa on monia hoitoja, joiden väliltä valita.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-perhehuoneita 4 hengelle, joista 2 lasta. Premium-juniorsviittejä 1-4, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3920 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on suuri ja viihtyisä hotelli hiekkarannalla aivan meren äärellä Caleta de Fustessa. Läheisyydessä on kaksi golfkenttää. Ihastuttavalla allasalueella on lämmitetty uima-allas, jonka vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Poreallas. Maksuttomia aurinkovarjoja ja –tuoleja ja pyyhkeitä. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Allasbaari. Leikkipaikka ja lastenkerho 4-12 vuotiaille (lastenkerho auki kuutena päivänä viikossa) hotellin alueella. Buffetravintola sekä kolme á la carte-ravintolaa, joista yksi on japanilainen ravintola. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.

Pianobaari ja baari. Viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia. Tennistä ja minigolffia lisämaksusta. Jalkapallo/koripallokenttä. Rantalentopallo ja kuntosali. Iso lisämaksullinen Thalasso-spa täysi-ikäisille vieraille, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Lapset pääsevät kylpylään ennen klo 13:30 vanhempien seurassa. Sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Kauneussalonki ja kampaamo. Hotellin business centerissä on maksuton wifi. Huonepalvelu klo 7.00–22.00 ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton bussikuljetus Fuerteventura Golf Clubille ja Castilloon. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito, extra-puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Puolihoitoon kuuluu aamiainen ja illallinen buffetravintolassa. Extra-puolihoidossa ja täysihoidossa voit illallistaa kerran viikossa hotellin a la carte-ravintolassa.

Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli haluat ostaa lisämaksulliset ateriat jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden juhlaillallisista on erillinen lisämaksu.

Hyvä tietää

Alle 18-vuotiaat voivat majoittua hotellissa vain huoltajan kanssa.